APMP

Agile Project Management Practitioner

1 dag
Intermediate

Volg de Agile Project Management Practitioner en ga met behulp van praktijkoefeningen dieper in op Agile Project Management..

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Verschillende rollen en verantwoordelijkheden benoemen
Een aanpak op maat maken
De projectplanning gedurende de levenscyclus beheren
€ 675,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: Agile Project Management Practitioner

Deze eendaagse cursus is het vervolg op de cursus Agile Project Management Practitioner (AgilePM®) waarin we dieper ingaan op de basis van Agile Project Management® door middel van praktijkoefeningen. Tijdens deze cursus is er veel ruimte voor het delen van ervaringen uit de praktijk. Je verdiept hierdoor je kennis en de toepassing ervan, en bent na het volgen van de cursus in staat om Agile Project Management toe te passen op jouw organisatie.De certificering biedt de mogelijkheid om Agile-projecten te leveren in organisaties die standaarden, striktheid en zichtbaarheid nodig hebben rondom projectmanagement. Agile Project Management maakt tempo, verandering en empowerment mogelijk.

Agile Project Management Foundation of vergelijkbare kennis. Het cursusmateriaal is Engelstalig, een goede leesvaardigheid Engels is vereist. Wil je Agile Project Management Practitioner examen doen, dan dien je Agile Project Management Foundation gecertificeerd te zijn.

Iedereen die regelmatig aan projecten deelneemt of projecten ondersteunt en daarin een sturende functie heeft, bijvoorbeeld: projectmanagers, projectleiders, teammanagers, en managers van facilitaire afdelingen.

 • Rollen en Verantwoordelijkheden – de PM kijk
 • Agile Project Management – gedurende de levenscyclus
 • Het effectief Gebruik van de producten en middelen
 • Op tijd leveren – de combinatie van MoSCoW prioritering en timeboxing
 • Mensen, Teams en Interacties
 • Requirements en User Stories
 • Schatten – hoe en wanneer
 • Projectplanning gedurende de levenscyclus
 • Kwaliteit – doe geen concessies ten aanzien van kwaliteit
 • Risico management
 • De aanpak op maat maken

 

10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Klassikaal

Bij de klassikale lesvorm voor trainingen staat een ervaren docent voor de klas. De gecertificeerde, praktijkgerichte trainer begeleidt je door de lesstof, geeft uitleg, laat voorbeelden zien, geeft hands-on opdrachten en behandelt vragen. Alle cursisten leren in hetzelfde tempo en krijgen dezelfde lesstof. De docent bepaalt het tempo afhankelijk van de behoefte van de groep.

Praktijkgerichte training
Gecertificeerde trainers
Hands-on opdrachten
Afgestemd op de leerdoelen van de groep
1 dag voor € 675,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
APMP
Agile Project Management Practitioner
€ 675,-
Bekijk beschikbaarheid