AGILEPMP

AGILE Project Management Practitioner + Examen

3 dagen
Intermediate
Available in English

Volg de AGILE Project Management Practitioner training en ontdek hoe je dit integreert met andere projectaanpakken

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Agile werken in projecten
Agile integreren met andere projectaanpakken
Een Agile project deskundig inrichten en effectief leiden
€ 1.295,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: AGILE Project Management Practitioner + Examen

Het Practitioner niveau Agile Project Management (AgilePM®) is bedoeld voor iedereen die daadwerkelijk bij een Agile project betrokken is. Als je Agile wilt werken en wilt weten hoe je dit integreert met andere projectaanpakken, is deze training onmisbaar.

De training duurt twee en een halve dag en wordt op drie niet aaneengesloten dagen gegeven. Tijdens de eerste twee dagen wordt de theorie behandeld, inclusief het uitwerken van een case. Om de trainingsdagen heen word je geacht de inhoud voor te bereiden met gebruikmaking van de vooraf beschikbaar gestelde documentatie. Op de derde (halve) dag doe je het examen.

AgilePM® is a registered trademark of Agile Business Consortium Limited. All rights reserved.

Agile Project Managment (AgilePM®) Foundation certificaat

De training is bedoeld voor iedereen die binnen een organisatie op Agile manier projecten uitvoert. Dus niet alleen projectleiders, teamleiders, scrum masters en dergelijke, maar ook Product Owners, Business Advisors, Architecten, testers en dergelijke en in het bezit is van het certificaat Agile Project Management (AgilePM®) Foundation.

Na afloop van de training zijn uw vaardigheden:

  • U kent de details van Agile Project Management
  • U richt een Agile project deskundig in en leidt dit effectief
  • Uw projecten verlopen sneller
  • U levert altijd op tijd op
  • U richt projecten in voor een optimale oplossing voor de Business
10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Klassikaal

Bij de klassikale lesvorm voor trainingen staat een ervaren docent voor de klas. De gecertificeerde, praktijkgerichte trainer begeleidt je door de lesstof, geeft uitleg, laat voorbeelden zien, geeft hands-on opdrachten en behandelt vragen. Alle cursisten leren in hetzelfde tempo en krijgen dezelfde lesstof. De docent bepaalt het tempo afhankelijk van de behoefte van de groep.

Praktijkgerichte training
Gecertificeerde trainers
Hands-on opdrachten
Afgestemd op de leerdoelen van de groep
3 dagen voor € 1.295,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
AGILEPMP
AGILE Project Management Practitioner + Examen
€ 1.295,-
Bekijk beschikbaarheid