APMF

Agile Project Management Foundation

2 dagen
Beginner

Volg de Agile Project Management foundation en leer hoe je de Agile PM methode praktisch en op een pragmatische wijze kan toepassen.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Benoemen wat Agile is
Tijdens de gehele levenscyclus de juiste controle uitoefenen
Het examen behalen
€ 1.349,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: Agile Project Management Foundation

Deze gecertificeerde Agile Project Management Foundation (AgilePM®) training is perfect voor professionals in een projectgeoriënteerde werkomgeving die geïnteresseerd zijn in het toepassen van Agile methodieken.

Deze opleiding is geworteld in de beproefde DSDM Atern principes en biedt alle noodzakelijke handvatten om in elk type organisatie succesvolle Agile projecten te beheren. Organisaties die belang hechten aan nauwgezette normen, discipline en duidelijke communicatie over projectmanagement profiteren aanzienlijk van deze benadering. Agile Project Management maakt het mogelijk om snel te handelen, veranderingen vlot te integreren en teamautonomie te bevorderen.

De cursus behoudt de essentiële elementen van succesvol projectmanagement en biedt tegelijkertijd een mate van aanpasbaarheid en flexibiliteit die zelden door andere methoden wordt geëvenaard. Of je nu een ervaren projectmanager bent of pas begint in de sector, deze cursus biedt waardevolle kennis en vaardigheden die van pas komen op alle professionele niveaus. Door de inzichten in het verbeteren van projectproductiviteit zul je je vaardigheden verfijnen en toegevoegde waarde creëren binnen je bedrijf.

Maak de keuze voor de Agile Project Management cursus en ervaar zelf de effectiviteit van flexibiliteit in projectbeheer.

Hbo-niveau. Het cursusmateriaal is Engelstalig, een goede leesvaardigheid Engels is vereist.De training: ”Agile en Scrum overview” wordt beschouwd als een pre.

Personen die regelmatig aan projecten deelnemen of projecten ondersteunen en daarin een sturende functie hebben. Zoals bijvoorbeeld: stuurgroepleden, projectmanagers, projectleiders, teammanagers, en managers van facilitaire afdelingen.

 • Wat is Agile?
 • Het kiezen van een geschikte Agile aanpak
 • Filosofie, Principes en Projectvariabelen
 • Succes factoren
 • Het DSDM Proces
 • De Mensen – DSDM Rollen en Verantwoordelijkheden
 • De DSDM Producten en middelen
 • Belangrijkste toepassingen – Prioritering en Timeboxing
 • Planning en controle gedurende de gehele levenscyclus
 • Andere toepassingen:
  • Workshops faciliteren
  • Modelleren
  • Iteratieve Ontwikkeling

 

10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Klassikaal

Bij de klassikale lesvorm voor trainingen staat een ervaren docent voor de klas. De gecertificeerde, praktijkgerichte trainer begeleidt je door de lesstof, geeft uitleg, laat voorbeelden zien, geeft hands-on opdrachten en behandelt vragen. Alle cursisten leren in hetzelfde tempo en krijgen dezelfde lesstof. De docent bepaalt het tempo afhankelijk van de behoefte van de groep.

Praktijkgerichte training
Gecertificeerde trainers
Hands-on opdrachten
Afgestemd op de leerdoelen van de groep
2 dagen voor € 1.349,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
APMF
Agile Project Management Foundation
€ 1.349,-
Bekijk beschikbaarheid