CCNA
Certificering

Cisco Certified Network Associate

5 dagen
Hulp of advies nodig?
Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen 30 minuten terug. 
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze certificering omvat:

Certificering: Cisco Certified Network Associate

De CCNA-certificering is vernieuwd. Met een CCNA-certificering leg je een stevige basis voor een verdere carrière in IT of als netwerkbeheerder.De inhoud van de nieuwe CCNA-certificering bestaat uit basiskennis over netwerken, maar de security-kennis wordt ook aangescherpt én er wordt aandacht besteed aan programmeren en automatisering.De CCNA-certificering kan worden behaald door het volgen van één training en het behalen van slechts één examen.Het nieuwe CCNA-programma toetst je kennis ten aanzien van:• Network fundamentals• Network access• IP connectivity• IP services• Security fundamentals• Automation and programmability 

Formeel is er geen voorkennis vereist. Echter, kandidaten met één of meerdere jaren ervaring met het implementeren en beheren van Cisco-oplossingen pakken de inhoud over het algemeen sneller op.

Belangrijke functies zijn onder meer netwerkingenieur op instapniveau, netwerkbeheerder, netwerkondersteuningstechnicus en helpdesktechnicus. Deze certificering kun je overwegen als je de volgende taken wilt uitvoeren:

  • Configureren: Implementeer de geïdentificeerde oplossing door de geplande implementatieprocessen met behulp van Cisco IOS-opdrachten en applicaties in de juiste volgorde toe te passen op de geselecteerde apparaten en delen van het netwerk.
  • Verifiëren: gebruik de juiste show-opdrachten en apps om ervoor te zorgen dat de oplossing correct is geïmplementeerd en naar wens presteert.

Bekijk de onderdelen van de CCNA training voor de inhoud van deze certificering.

Welke lesmethode kies jij?

Klassikaal

Deze certificering bestaat uit klassikale trainingen, waarbij je groepsgewijs een mix van theorie en praktijk krijgt. Een ervaren trainer helpt je vooruit en je kunt je ervaringen en kennis delen met je medecursisten. In een notendop: leer face-to-face van experts en je mede IT-professionals in de klas en maak gebruik van cursusmateriaal om individueel te werken aan je opdrachten.

Groepsgewijs leren
Mix van theorie en praktijk
Face-to-face leren van experts
5 dagen voor € 3.269,-

Incompany

Wil jij een goede, maar bovendien leuke IT training volgen met je collega’s om jullie skills uit te breiden? Of merk je als manager dat je werknemers meer IT-vaardigheden moeten ontwikkelen? Met onze Incompany trainingen bieden wij maatwerktrainingen aan voor complete IT-teams of -afdelingen. We denken van A tot en met Z met je mee en samen zorgen we voor een succesvolle groepstraining op locatie!

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Bij jou op locatie
CCNA
Certificering
Cisco Certified Network Associate
€ 3.269,-