AWS-CCP

Certificering

AWS Certified Cloud practitioner

1 dag

Deze AWS Certified Cloud Practitioner certificering bevat de AWS Cloud practitioner Essentials training + het CLF-C01 examen.

Met deze certificering kun je onder andere:

€ 930,-
Aan de slag
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040 23 23 390
Deze training(en) en examenvoucher(s) zijn inbegrepen bij deze certificering:

Certificering: AWS Certified Cloud practitioner

De AWS Certified Cloud Practitioner certificering is perfect voor professionals die nieuw zijn in het gebruik van AWS. Met de AWS Certified Cloud Practitioner certificering toon je aan dat je algemene kennis en vaardigheden van de AWS cloud bezit.

Een AWS Certified Cloud Practitioner certificering is de aanbevolen eerste stap naar een AWS Associate of Specialty certificering. Voor de certificering volg je de AWS Cloud Practitioner Essentials training.

Deze certificering is geschikt voor professionals met ten minste zes maanden ervaring in een Amazon Web Services omgeving. Deelnemers moeten over algemene IT-kennis en AWS Cloud kennis beschikken.

Deze certificering is bedoeld voor:

  • Sales
  • Juridisch
  • Marketing
  • Business analisten
  • Projectmanagers
  • AWS Academy studenten Overige IT-gerelateerde professionals

Wat de AWS Cloud inhoudt en basiskennis over de infrastructuur. Je weet hoe je een AWS oplossing uitrolt en beheert.Basisprincipes van de AWS architectuurHoe je een waardevoorstel voor AWS omschrijftJe maakt kennis met de kerndiensten van AWS en use cases op het gebied van analytics en compute.Je leert over security en compliance in AWSHoe het kostenmodel van AWS werktJe leert waar je ondersteuning kunt vinden (bijvoorbeeld een whitepaper of een support ticket)    

Welke lesmethode kies jij?

Klassikaal

Deze certificering bestaat uit klassikale trainingen, waarbij je groepsgewijs een mix van theorie en praktijk krijgt. Een ervaren trainer helpt je vooruit en je kunt je ervaringen en kennis delen met je medecursisten. In een notendop: leer face-to-face van experts en je mede IT-professionals in de klas en maak gebruik van cursusmateriaal om individueel te werken aan je opdrachten.

Groepsgewijs leren
Oefenexamen omgeving (indien beschikbaar)
Face-to-face leren van experts
Examenvoucher(s)
1 dag voor € 930,-

Incompany

Wil jij een goede, maar bovendien leuke IT training volgen met je collega’s om jullie skills uit te breiden? Of merk je als manager dat je werknemers meer IT-vaardigheden moeten ontwikkelen? Met onze Incompany trainingen bieden wij maatwerktrainingen aan voor complete IT-teams of -afdelingen. We denken van A tot en met Z met je mee en samen zorgen we voor een succesvolle groepstraining op locatie!

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Bij jou op locatie
AWS-CCP
Certificering
AWS Certified Cloud practitioner
€ 930,-
Aan de slag