Zien we je op de TechEd Europe?

Christian Peeters
·
09/06/2013

Dit jaar wordt de TechEd Europe in Madrid gehouden van 25 t/m 28 juni. Wij zijn er bij, jij ook? Naast het opdoen van kennis, is netwerken toch wel de belangrijkste activiteit op de TechEd. Het lijkt ons dan ook leuk om in contact te komen met andere Nederlanders op de TechEd. Dit jaar wordt de TechEd Europe in Madrid gehouden van 25 t/m 28 juni. Wij zijn er bij, jij ook? Naast het opdoen van kennis, is netwerken toch wel de belangrijkste activiteit op de TechEd. Het lijkt ons dan ook leuk om in contact te komen met andere Nederlanders op de TechEd.

Madrid over 2 weken

Over 2 weken is het zo ver, de TechEd Europe gaat van start. Het grootste Microsoft event van het jaar voor developers en systeem- en netwerkbeheerders. In 2012 was de TechEd in Amsterdam, maar deze keer zullen we afreizen naar Madrid. Er zal dit jaar veel aandacht zijn voor de nieuwe Windows versies die dit jaar beschikbaar komen -Windows 8.1 en Windows Server 2012 R2-. Daarnaast ook veel aandacht voor de Cloud -Azure-, SharePoint 2013 en SQL Server ontwikkelingen. Naast de “normale” sessies is het ook mogelijk om “Hand-on-labs” te doen. Of te wel: lekker zelf oefenen met de dingen die je zojuist geleerd hebt. Mijn collega trainer Jos en ik zijn ook aanwezig om als “Technical Learning Guide” mensen te helpen bij het doorlopen van deze labs. Jos zal zich daarbij uiteraard op het server gebeuren storten terwijl ik me met de SQL en Software ontwikkeling kant zal bezig houden.

Impressie

Hieronder zie je hoe de “Hands-on-Lab” omgeving er afgelopen jaar uitzag en nog wat andere impressie foto’s.  TechEd impressie 2012  TechEd impressie 2012  TechEd impressie 2012  TechEd impressie 2012  TechEd impressie 2012  TechEd impressie 2012

In contact komen?

Graag komen we in contact met anderen die afreizen naar Madrid om daar een week af te zien , te feesten , ontzettend veel te leren. Uiteraard zijn er de “country drinks” op woensdag, maar wellicht kunnen we elkaar daarbuiten ook al eens ontmoeten en informatie uitwisselen. Je kunt ons opzoeken bij de Lab omgeving, maar wellicht handiger om even te mailen vooraf. Bovenaan deze pagina kun je op mijn naam klikken voor het email formulier.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen