Zet de eerste stap met de Microsoft Fundamentals certificeringen

Om te zorgen dat jij in je huidige werkveld de snelheid van de technologische ontwikkelingen bij kan houden komt Microsoft met nieuwe trainingen voor Microsoft Azure en Microsoft 365. Je hoeft hiervoor helemaal geen IT-ervaring of voorkennis te hebben, alleen maar motivatie! Deze trainingen zorgen dat jij up-to-date blijft en op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen Microsoft Azure en Microsoft 365 zodat jij eruit spring vanwege je expertise!

Microsoft Azure Fundamentals certificering

De eerste en enige training die je dient te behalen voor deze certificering is de Training Microsoft Azure Fundamentals. Microsoft Azure is een Cloud computing service voor het bouwen, testen en beheren van applicaties en diensten. Super handig voor iedereen die enige affiniteit heeft met IT! Daarom heeft Microsoft deze fundamentals training uitgebracht voor Azure. Deze training laat zien dat je een basiskennis hebt van Cloud services en hoe deze verwerkt zijn in Microsoft Azure. Dit is een mooie training voor wanneer je geen technologische achtergrond hebt, maar wel geïnteresseerd bent in Cloud services. Dit is ook een goede training voor je als je wel een technologische achtergrond hebt maar nog geen certificering hiervan hebt behaald. Het AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals examen is een goede eerste stap in je leerproces over Cloud services. Dit examen kun je nemen als voorbereiding op Microsoft Azure of Data en Artificial Intelligence trainingen. Deze certificering bewijst dat jij een goede basiskennis hebt voor de vervolgtrajecten in de functie van Azure Administrator, Developer, Architect, of DevOps engineer. Het kan natuurlijk ook het startpunt zijn voor jou als je geïnteresseerd bent in Data of Artificial Intelligence gerelateerde banen.

Microsoft 365 Fundamentals certificering

De eerste en enige training die je dient te behalen voor deze certificering is de Training Microsoft 365 Fundamentals. Microsoft 365 is het platform waarop je gemakkelijk en altijd documenten met iedereen kan delen in de Cloud. Hierdoor wordt samenwerken een eitje! Tijdens deze training krijg je een basiskennis over Cloud services in relatie tot Microsoft 365. Deze certificering laat zien dat je snapt waarvoor Microsoft 365 gebruikt kan worden en is een mooie toegangspas voor de meer geavanceerde Microsoft 365 trainingen. Het kan ook jouw opstapje zijn naar een hogere rol in de IT waarbij je met Microsoft 365 werkt, zoals Microsoft Administrator. Na het volgen van deze training ligt de weg open naar een mooi vervolgtraject. Je kunt bijvoorbeeld een Modern Desktop Administrator Associate worden door na deze training de volgende training te volgen: Windows 10. Ook kun je ervoor kiezen om het traject van Messaging Administrator Associate te volgen, daarvoor is de Training Planning and Configuring a Messaging Platform de juiste vervolgtraining. Tevens een mooie certificering is die van Teamwork Administrator Associate. Daarvoor is de volgende vervolgtraining aan te raden Training Deploying Microsoft 365 Teamwork. Als laatste van de meest geschikte vervolgtrainingen wordt de Training Microsoft 365 Security Administration sterk aangeraden. Hiermee kun je de mooie titel Security Administrator Associate bemachtigen! Zoveel verschillende termen binnen Microsoft betekent ook zoveel verschillende trainingen. Neem bijvoorbeeld Dynamics, dit is een woord anders maar wel weer heel verschillend. Uiteraard zijn daar ook weer trainingen voor, zoals de training Dynamics 365 Fundamentals. Hierbij leer je de basis om met het pittige Dynamics 365 om te gaan.

Trainen bij Master it Training

Ben jij iemand die net begint in de IT, denkt aan een carrière switch of simpelweg deze software applicaties wil ontdekken. Dan is een van deze trainingen, of zelfs beide, iets voor jou! Het allermooiste van deze trainingen is dat ze gegeven worden volgens de Active Learning lesmethode. Deze methode is, zoals wetenschappelijk is aangetoond, twee keer zo effectief als de traditionele manier van lesgeven in het reguliere onderwijs en prikkelt je kritische denkvermogen. Op deze manier leer je dus sneller én meer, tel uit je winst! Als je hier echt het fijne van wil weten is deze whitepaper zeer aan te raden: Whitepaper over Active Learning. Gelukkig is voor geen van deze trainingen echte IT-kennis vereist maar weten hoe je een computer opstart is wel handig. Dus, ben jij klaar om de stap te maken naar een professionele IT training? Bel onze opleidingsadviseurs voor vrijblijvend advies via 040 23 23 390 of mail naar info@master-it.nl.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen