Wil jij trainen in alle rust? Volg je training in een hotel!

Bij Master it Training krijg je nu de mogelijkheid om jouw virtuele IT cursus vanuit een hotelkamer te volgen. Momenteel ontvangen we op de locaties van Master it Training in Eindhoven, Utrecht en Rotterdam even geen cursisten, maar daar hebben we een oplossing voor! Misschien kun jij in je huidige thuissituatie je niet 100% concentreren of heb je geen aparte ruimte waar jij je even kunt afzonderen om een training te volgen. Het is soms lastig om je te concentreren als je wat drukte om je heen hebt.

Volg jouw virtuele training en kies uit 80 hotels!

Niet één, niet twee, maar je hebt de keuze uit meer dan 80 hotels waar jij je training kunt volgen! Zo hoef jij niet ver te reizen om jouw IT training te volgen. Een veilige en rustige omgeving volgens de regels van het RIVM. Bekijk hier alle hotels waar jij uit kunt kiezen.

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel simpel: je boekt een IT training bij Master it Training. Deze training bestaat uit één, twee of meerdere dagen. Je mag gebruik maken van jouw persoonlijke hotel-werkplek aan de hand van je trainingsdagen. Boek jij bijvoorbeeld de AZ-200 Microsoft Azure IoT Developer training? Deze training duurt 4 dagen, dus jij mag 4 dagen gebruik maken van jouw persoonlijke werkplek in één van de hotels. Dit hoeft niet op achtereenvolgende dagen, je bent hier volledig flexibel in. Je kunt je dagen dus verspreiden over verschillende weken. Geniet van alle voordelen! ✅ Een werkplek bij jou in de buurt ✅ Stoel, bureau en betrouwbaar snel WiFi ✅ In alle rust jouw virtuele training volgen ✅ Inclusief koffie, thee en water ✅ Keuze uit ruim 80 hotels ✅ Hygiëne volgens richtlijnen RIVM

Een virtuele cursus in één hotel naar jouw keuze!

Jij volgt één van de interactieve virtuele cursussen van Master it Training overdag vanuit een hotelkamer. De hotels hanteren een flexibele tijd, waardoor jij zelfs na je training nog even de mogelijkheid hebt om verder te studeren. Wanneer je klaar bent kun je weer richting huis om ’s avonds te eten en te overnachten. Op deze manier bieden we bij Master it Training meerwaarde door met de juiste oplossingen te komen op het juiste moment. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om thuis volledig geconcentreerd een training te volgen. Daarom hebben we deze oplossing bedacht voor iedereen die zich wil ontwikkelen middels een training, maar onze locaties niet kan bezoeken. Maak een keuze uit ons ruime aanbod in trainingen en volg jouw training bij een hotel naar keuze. Bij het online boeken van je training vul je bij vraag/opmerkingen het hotel in waar jij graag gebruik van wilt maken. Voorwaarden: – Je mag gebruik maken van een hotel voor een Active Learning Virtual training. Hoeveel dagen je gebruik mag maken van een hotel-werkplek is afhankelijk van je trainingsdagen. Duurt je training 2 dagen? Dat staat gelijk aan 2 dagen gebruik maken van een hotel-werkplek. – De actie omtrent de hotel werkplek is geldig op Active Learning trainingen die starten van 1 mei 2020 tot en met 2 juni 2020. – Geldig in combinatie met de Surface actie. Andere acties zoals, waardebonnen, SA vouchers, de Certificeringspas, inschrijvingen via Springest, reeds gemaakte kortingsafspraken of als er korting is ontvangen op de order zijn uitgesloten – Tijdens je verblijf maak je uitsluitend gebruik van de werkplek. Word er toch gebruik gemaakt van andere voorzieningen, zoals het bed, douche, of roomservice, dan komen de kosten voor eigen rekening. Master it Training is niet verantwoordelijk voor deze gemaakte onkosten. – Master it Training behoudt het recht om deze actie te allen tijde stop te zetten of aan te passen.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen