Welke Azure certificering past bij jou?

Soraya Vogelzang
·
31/10/2018
Microsoft heeft haar certificeringen aangepast aan de verschillende specialisaties binnen de IT. Door deze wijziging kan je gerichter kennis en vaardigheden opdoen en jezelf dus onderscheiden. Ook benieuwd wat de nieuwe certificeringen inhouden? Lees er alles over in deze blog van Master IT!

De certificeringen van Microsoft ondergaan een grote make-over. Anders dan voorheen zijn de nieuwe Role-Based certificeringen aangepast op verschillende specialisaties binnen de IT. Door de nieuwe wijzigingen die zijn ingevoerd door Microsoft kan je gerichter kennis en vaardigheden op doen en nog beter aantonen welke vakgebieden jij allemaal beheerst. Dit zijn de eerste certificeringtrajecten die zijn uitgerold: Microsoft Certified Azure Administrator Associate, Microsoft Certified Azure Developer Associate en Microsoft Certified Azure Solutions Architect Expert. Maar welke moet je nu kiezen? Lees hier welke het best bij jou past!

Microsoft Certified Azure Administrator Associate Certificering

Een cloud administrator ofwel cloud beheerder heeft de verantwoordelijkheid over de cloudservices van een organisatie. Dit omvat opslag, beveiliging, netwerk- en computing. Als cloud beheerder adviseer je bedrijven over de implementatie van services op basis van de prestaties en schaalmogelijkheden. Je monitort en past resources aan waar nodig. Herken jij je hierin dan is het Microsoft Certified Azure Administrator Associate certificeringstraject het meest geschikt voor jou. De certificering omvat het AZ-104 examen en bedraagt 4 trainingsdagen op locatie, online of een combinatie hiervan.

Microsoft Certified Azure Developer Associate Certificering

Staat het ontwerpen en bouwen van cloud-oplossingen voor organisaties zoals applicaties en services op jouw lijstje? Dan past de Microsoft Certified Azure Developer Associate het beste bij jou! Je neemt deel aan alle fasen van ontwikkeling: van het ontwerp tot aan de oplossingen, van ontwikkeling tot aan de implementatie en van testen tot aan het onderhoud. Daarnaast werk je samen met Cloud Solutions Architects, Cloud Database Administrators, Cloud beheerders en klanten om de oplossing te implementeren. Azure ontwikkelaars moeten bekwaam zijn in het ontwikkelen van apps en services met behulp van Azure-tools en -technologieën, waaronder opslag, beveiliging en computing. Het totale Certified Azure Developer certificeringstraject bestaat uit de AZ-204 Developing solutions for Microsoft Azure training en het examen. De training bestaat uit 5 trainingsdagen online, op locatie of een combinatie hiervan.

Microsoft Certified Azure Solutions Architect Expert Certificering

Cloud Solutions Architects adviseren stakeholders en vertalen zakelijke vereisten naar veilige, betrouwbare, schaalbare en oplossingen. Als CSA beschik je over geavanceerde ervaring en kennis over verschillende aspecten van de IT, waaronder het netwerken, virtualiseren, identiteit, beveiliging, bedrijfscontinuïteit, noodherstel, gegevensbeheer, budgettering en governance. In deze rol is belangrijk om beslissingen voor een complete oplossing met raakvlakken zoals eerder benoemd. CSA’s moeten bekwaam zijn in cloudbeheer, cloudontwikkeling en DevOps. Een van de domeinen moet op expert niveau worden beheerst. Ben jij dit? Dan is de Microsoft Certified Azure Solutions Architect Expert perfect voor jou. Het certificeringstraject omvat het AZ-305 Designing Microsoft Azure Infrastructure Solutions examen en 4 trainingsdagen op locatie.

LET OP: het behalen van het AZ-104 Microsoft Azure Administrator examen geldt als instroomeis voor het AZ-305 examen.

Microsoft Certificeringsposter

Wil je meer informatie over de verschillende Microsoft certificeringspaden bij Master IT? Vraag dan de Master IT Microsoft Certificeringsposter over voor een actueel overzicht!

Snel jouw Role-Based Azure certificering in the pocket!

Wil jij op een snelle en efficiënte manier jouw certificering behalen? Dan zit je bij Master it Training goed. In plaats van dat je op de ouderwetse manier passief klassikaal jouw les volgt krijg je van ons les op de wetenschappelijk bewezen betere lesmethode Active Learning, gericht op jouw persoonlijke leerdoel. Je volgt jouw lessen in klassen van maximaal 7 medecursisten, zodat je altijd optimaal jouw training kan volgen. Hierbij gaat de gecertificeerde trainer met je aan de slag om te bekijken welke onderdelen het meest relevant zijn met jouw achtergrond en jouw leerdoel. Zo behaal jij wél dat examen. Active learning is een lesmethode die exclusief bij Master it Training wordt gegeven.

Wil je meer informatie over één van de Microsoft trainingen of certificeringen bij Master IT? Neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp, telefonisch via 040 23 23 390 of stuur een mail naar info@master-it.nl

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen