Welke Azure certificering past bij jou?

Soraya Vogelzang
·
31/10/2018

De certificeringen van Microsoft ondergaan een grote make-over. Anders dan voorheen zijn de nieuwe Role-Based certificeringen aangepast op verschillende specialisaties binnen de IT. Door de nieuwe wijzigingen die zijn ingevoerd door Microsoft kan je gerichter kennis en vaardigheden op doen en nog beter aantonen welke vakgebieden jij allemaal beheerst. Dit zijn de eerste certificeringtrajecten die zijn uitgerold: Microsoft Certified Azure Administrator Associate, Microsoft Certified Azure Developer Associate en Microsoft Certified Azure Solutions Architect Expert. Maar welke moet je nu kiezen? Lees hier welke het best bij jou past!

Microsoft Certified Azure Administrator Associate Certificering

Een cloud administrator ofwel cloud beheerder gaat over de cloudservices van een organisatie. Dit omvat opslag-, beveiligings-, netwerk- en computing. Als cloud beheerder adviseer je bedrijven over de implementatie van services op basis van de prestaties en schaalmogelijkheden. Je monitort en past resources aan waar nodig. Herken jij je hierin dan is de Certified Azure Administrator Associate certificeringstraject het meest geschikt voor jou. De certificering omvat het AZ-103 Microsoft Azure Administrator examen en bedraagt 4 trainingsdagen.

Microsoft Certified Azure Developer Associate Certificering

Staat het ontwerpen en bouwen van cloud-oplossingen voor organisaties zoals applicaties en services op jouw lijstje? Dan past de Certified Azure Developer Associate het beste bij jou! Je neemt deel aan alle fasen van ontwikkeling: van het ontwerp tot aan de oplossingen, van ontwikkeling tot aan de implementatie en van testen tot aan het onderhoud. Daarnaast werk je samen met Cloud Solutions Architects, Cloud Database Administrators, Cloud beheerders en klanten om de oplossing te implementeren. Azure ontwikkelaars moeten bekwaam zijn in het ontwikkelen van apps en services met behulp van Azure-tools en -technologieën, waaronder opslag, beveiliging en computing. Het totale Certified Azure Developer certificeringstraject bestaat alleen uit het AZ-203Developing Solutions for Microsoft Azure examen.

Microsoft Certified Azure Solutions Architect Expert Certificering

Cloud Solutions Architects adviseren stakeholders en vertalen zakelijke vereisten naar veilige, betrouwbare, schaalbare en oplossingen. Als CSA beschik je over geavanceerde ervaring en kennis over verschillende aspecten van de IT, waaronder het netwerken, virtualiseren, identiteit, beveiliging, bedrijfscontinuïteit, noodherstel, gegevensbeheer, budgettering en governance. In deze rol is belangrijk om beslissingen voor een complete oplossing met raakvlakken zoals eerder benoemd. CSA’s moeten bekwaam zijn in cloudbeheer, cloudontwikkeling en DevOps. Een van de domeinen moet op expert niveau worden beheerst. Ben jij dit? Dan is de Azure Solutions Architect Expert perfect voor jou. Het certificeringstraject omvat het AZ-300 Microsoft Azure Architect Technologies examen en het AZ-301 Microsoft Azure Architect Design examen en heeft een duur van 9 trainingsdagen.

Snel jouw Role-Based Azure certificering in the pocket!

Wil je weten welke trainingen er allemaal benodigd zijn om de bovenstaande certificeringen te behalen? Onze blog over de nieuwe Role-Based certificeringen van Azure gaat dieper in op de wijzigingen in de Azure Certificeringen. En wil jij op een snelle en efficiënte manier jouw certificering behalen? Dan zit je bij Master it Training goed. In plaats van dat je op de ouderwetse manier passief klassikaal jouw les volgt krijg je van ons les op de wetenschappelijk bewezen betere lesmethode Active Learning, gericht op jouw persoonlijke leerdoel. Je volgt jouw lessen in klassen van maximaal 7 medecursisten, zodat je altijd optimaal jouw training kan volgen. Hierbij gaat de gecertificeerde trainer met je aan de slag om te bekijken welke onderdelen het meest relevant zijn met jouw achtergrond en jouw leerdoel. Zo behaal jij wél dat examen. Active learning is een lesmethode die exclusief bij Master it Training wordt gegeven. Twijfel je over welke certificering het beste bij jouw leerdoelen past, neem dan zeker even contact met ons op via 040-2323390. Via de chatknop rechtsonderin ben je meteen in contact met een van onze opleidingsadviseurs!

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen