Wat is er verbeterd in Office 365?

Master it Training
·
17/01/2016

Verbeteringen in Office 365 volgen elkaar in rap tempo op. Daardoor is het Office 365 pakket nu nog waardevoller. Ben jij benieuwd naar welke optimalisaties er precies gemaakt zijn? Een tipje van de sluier. De nieuwe Skype voor business is uit, Acces runtime 2016 is beschikbaar, een nieuwe outlook add in en de beschikbaarheid van Git Hub voor ontwikkelaars. Maar dat is nog niet alles. Wil jij inzicht krijgen in alle verbeteringen van Office 365? Lees dan de gehele Blog. Een samenvatting van de verbeteringen in Office 365. De nieuwe Skype voor Business voor Android is uit. Acces 2016 Runtime is nu beschikbaar en het Power Pivot data model in Excel 2016 heeft slimme herbenoemingsondersteuning gekregen. Voor de zakelijke markt heeft het populaire “First Release” programma meer services gekregen, het Office 365 Compliance Center is het Office 365 beschermingscenter geworden en de Office 365 planner preview is gestart. Er is een nieuwe Outlook add in, Find Time genaamd, zo kun je nu nog sneller meetings inplannen. Voor ontwikkelaars is de beschikbaarheid van Git Hub van Matter Center groots nieuws. Dat is een Office 365 add in een document gebaseerd op Sharepoint samenwerkingsoplossing gemaakt om de productiviteit van legal professionals te verhogen.

Office 365 personal, Office 365 Home en Office365 University updates

Eén van de verbeteringen is de slimme herbenoeming ondersteuning in een data model voor Excel 2016. Hierdoor is het nu makkelijker is om tabellen en kolommen te herbenoemen. Acces 2016 Runtime is nu beschikbaar om te downloaden. Dit beschikt over een platvorm waarin je database management oplossingen kunt ontwikkelen.Microsoft vertaler kan nu ook gebruikt worden door een boodschap in te spreken. Je krijgt dan automatisch een vertaling. Office Mobile voor Windows 10 telefoons, updates voor Apple en Android, Office 365 planner preview is nu beschikbaar.

Office 365 voor Business en Opleidings updates

Office 365 draagt significante toegevoegde waarde aan internationale bedrijven bij door de nieuwe beveiligingsdiensten. Plan nu nog sneller meetings in met Find Time, de nieuwe outlook add in. 3 verbeteringen in Project Online. De eerste is het genereren van een project ID, de tweede zijn de verbeterde rapportage mogelijkheden en de laatste de teksten die handmatig kunnen worden aangepast. De nieuwe Sway admin mogelijkheden zorgen ervoor dat je nu ook individuele of groepstoegang kunt krijgen. Manage je beveiligings en compliance behoefte met het nieuwe Office 365 center. En de nieuwe Office 365 planner preview wordt binnenkort uitgerold. One drive voor business unlimited wordt ook uitgerold en skype voor business voor Android is nu beschikbaar.

Office 365 developer updates

Deze maand zijn de Hack productiviteit en de One Drive API de highlights. Je kunt je nu registeren voor een virtuele hackathon run. One drive API is nu beschikbaar voor One Drive. Als laatste is Matter Center voor Office 365 nu beschikbaar voor GitHub. Dit is speciaal ontworpen voor legal professionals.Wil je meer lezen over de verbeteringen in Office 365? Klik dan hier.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen