Volg een gratis e-learning met het STAP Budget!

Ruud Coumans
·
28/02/2022
Vanaf 1 maart kan bijna iedere Nederlander €1000 subsidie krijgen op een training. Al onze e-learning trainingen zijn daarmee kosteloos te volgen!

Met het STAP Budget kun je bij Master IT uit de voeten. Veel van onze trainingen zijn namelijk ook als e-learning te volgen. En omdat de totaalprijs van onze e-learning trainingen onder de 1000 euro ligt, kun je deze gratis volgen met het STAP Budget!

Vraag je je af welke e-learning training het beste bij jou past? In deze blog licht ik er een paar voor je uit: Microsoft Azure, CompTIA en enkele andere populaire Microsoft trainingen.

Gratis Microsoft Azure e-learning trainingen

Ken jij je weg al in Microsoft Azure, maar wil je zelfstandig op de hoogte blijven van de nieuwste Azure technieken? Dan kan een Azure e-learning de uitkomst bieden. Veel cursisten kiezen voor de Microsoft Azure Administrator (AZ-104) e-learning. Deze training focust zich volledig op het implementeren en beheren van de opslag, rekenkracht en de virtual networks van cloudomgevingen. Een andere veelgemaakte keuze is een e-learning van de Developing solutions for Microsoft Azure (AZ-204) training. De naam zegt het al, deze e-learning leert je hoe  oplossingen ontwikkelt in het Azure framework.

Is Microsoft Azure nog helemaal nieuw voor je? Overweeg dan de Azure Fundamentals (AZ-900) e-learning. In deze tweedaagse introductietraining leer jij de belangrijkste Azure cloudconcepten begrijpen en doorgronden.

Gratis CompTIA e-learning trainingen

Een andere populaire training die vaak als e-learning wordt ingeboekt, zijn onze CompTIA trainingen. Deze vendor-onafhankelijke IT trainingen zijn zeer uitgebreid en bevatten naast video’s, een labomgeving en oefenexamens ook een pre- en postassesment. We hebben keuze uit 10 verschillende CompTIA e-learning trainingen, en lichten de populairste graag voor je uit:

CompTIA A+
Wil je als beheerder aan de slag? Vanwege de toegankelijkheid en diepgang van deze uitgebreide introductietraining voor Administrators is CompTIA A+ een begrip in het IT-landschap. Zo leer je randapparatuur installeren en configureren en netwerkverbindingen configureren en troubleshooten.

CompTIA Network+
Deze e-learning vormt het vervolg op A+, en leert je alles over verschillende netwerkprotocollen en producten voor LANs, WANs en draadloze netwerken. Deze training is op foundation-level en is gemaakt voor IT professionals met ongeveer 1 jaar werkervaring met netwerkbeheer.

CompTIA Security+
Meer interesse in het doorgronden, oplossen en voorkomen van malware-besmettingen? CompTIA Security+ biedt jouw de tools en kennis om dit te verhelpen. Vanwege de diepgang van deze training is deze goed geschikt als e-learning.

Daarnaast zien we steeds vaker dat ook CompTIA Linux+, CompTIA Cloud+ en Cybersecurity Analist CySA+ e-learning trainingen steeds meer aftrekt vinden. Zo is er voor haast elke IT’er wat nieuws te leren met CompTIA!

Andere populaire Microsoft e-learning trainingen

Naast Microsoft Azure krijgen we ook veel vraag naar andere Microsoft trainingen. Werk je veel met Power BI? Dan kan de gloednieuwe PL-300 Microsoft Power BI Data Analyst e-learning je alles leren over de nieuwste functionaliteiten in deze krachtige data-analysetool.

Een andere populaire e-learning is de AZ-040 Automating Administration with PowerShell. Deze training leert je de belangrijkste kennis en vaardigheden om PowerShell te gebruiken voor het beheren en automatiseren van het beheer van Windows-servers.

Interesse in het optimaal gebruiken van Sharepoint? Dan raden we je de SharePoint 2019 Power User e-learning aan! Gemaakt voor cursisten die uitgebreide kennis willen hebben hoe je SharePoint sites beheert maakt, beheert en optimaliseert.

Weet je al welke e-learning het wordt? Lees dan op STAP budget pagina hoe het aanvraagproces werkt. Vul de e-learning die je kosteloos wilt volgen in op het aanvraagformulier op die pagina. Je krijgt daarna van ons een aanmeldbewijs die je kunt gebruiken om jouw STAP Budget aan te vragen. Veel succes met je zelfstudie!

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen