Visual Studio 2017 is uitgebracht

Master it Training
·
07/03/2017

In het jaar dat Microsoft Visual Studio haar 20e verjaardag viert is op 7 maart 2017 de allernieuwste versie Visual Studio 2017 gelanceerd. Deze populaire programmeerontwikkelomgeving beschikt over handige opties om het programmeren in onder andere Visual C++, Visual Basic, C#, F#, Python, en R makkelijker te maken. De 2017 versie bevat uiteraard de meest recente innovaties en verbeteringen en zorgt vooral voor ongeëvenaarde productiviteit. We hebben hieronder een aantal interessante nieuwe features voor je uitgelicht.

Sneller debuggen

Een van de nieuwste innovaties van Visual Studio 2017 is Live Unit Testing. Hiermee kun je gemakkelijk kwaliteit en testomvang behouden en je productiviteit verhogen tijdens het ontwikkelen. Terwijl je aanpassingen maakt om bugs te verhelpen, weet je met Live Unit Testing gelijk of je hiermee een ander gedeelte van het systeem hebt aangetast. Deze in-situ terugkoppeling terwijl je typt geeft je extra vertrouwen en maakt je productiever.

Cloud Development integratie

Azure development is gestroomlijnd in Visual Studio 2017. De ingebouwde Azure tools zorgen ervoor dat je applicaties en services op Microsoft Azure makkelijk kunt configureren, bouwen, debuggen en inzetten. Daarnaast zorgen ingebouwde tools voor handige integratie met onder andere .NET Core en Docker containers.

Programmeertaal

Ook bij deze versie is er weer geïnvesteerd in het ondersteunen van de meest recente features binnen de verschillende programmeertalen. Of je nu werkt met C#, Visual Basic, C++, TypeScript, F# of zelfs JavaScript; Visual Studio 2017 zorgt voor een optimale development ervaring.

Visual Studio Trainingen

Op het moment zijn er nog geen trainingen voor deze nieuwste versie uitgebracht door Microsoft. Kijk hier voor een overzicht van alle Visual Studio trainingen. Uiteraard kunnen onze trainers je de verschillen met de 2017 versie uitleggen. Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen omtrent Visual Studio en/of software development? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen