Updates in het Dynamics 365 Fundamentals examen MB-901

Noelle van Sprang
·
19/02/2020

In deze blog vertellen we je alles over de updates wat betreft het Dynamics 365 Fundamentals examen. Enige tijd geleden is het MB-900 Microsoft Dynamics 365 Fundamentals examen gelanceerd. In deze tijd begon het Power Platform aandacht te trekken van ondernemingen en gebruikers, waarop Microsoft heeft besloten om de Power Platform inhoud van MB-900 te verwijderen en een los Fundamentals-examen te maken: PL-100 Microsoft Power Platform Fundamentals. Tegelijkertijd is de inhoud van het MB-900 examen gereviseerd, wat resulteert in een nieuwe versie van het examen: MB-901.

MB-900 is gewijzigd naar MB-901

MB-900 is opnieuw ingericht op het meten van het inzicht van de kandidaat in de voordelen van het gebruik van Dynamics 365. Zo zijn “inzicht in integratiemogelijkheden” en “identificeer Dynamics 365-rapportagemogelijkheden” bijvoorbeeld toegevoegd, en zijn doelstellingen zoals “Begrijpen Customer Engagement Apps” en “F + O Apps begrijpen” verdeeld in functionele groepen. Dit betekent dat er zoveel nieuwe inhoud nodig was om de veranderingen in het inhoudsdomein te ondersteunen, dat het beter was om er een heel nieuw examen van te maken. Aangezien er meer dan 30% veranderd is aan de inhoud, heeft Microsoft de examencode gewijzigd naar MB-901. Dit examen is momenteel in bèta-vorm beschikbaar. Door het behalen van dit examen behaal je de Microsoft Dynamics 365 Fundamentals certificering.

Voor wie is dit bèta-examen geschikt?

Het is belangrijk dat je een functioneel begrip hebt van de mogelijkheden van Dynamics 365 en Microsoft Cloud computing. Daarnaast is het handig om basiskennis te hebben van bedrijfsscenario’s en ervaring met het omgaan met zakelijke-, wettelijke- en beveiligingsvereisten voor IT-projecten. Heb jij deze kennis? Zo ja, lees dan verder! · Wil je je productiviteit verbeteren door bedrijfsprocessen te automatiseren, gegevens te analyseren om tot inzichten te komen en effectiever handelen door een eenvoudige app-ervaring te creëren? · Kun je de componenten van het Power Platform beschrijven: PowerApps, Power BI, Microsoft Flow, Common Data Service -CDS-, connectoren en AI-builder, evenals cross-cloud scenario’s met weergave in Microsoft 365, Dynamics 365, Azure en andere diensten? · Kun je de voordelen, mogelijkheden, basis functionaliteit en bedrijfswaarde van Power Platform identificeren? · Kun je eenvoudige oplossingen implementeren met Microsoft Flow, Power BI en AI-Builder en een eenvoudige app maken in een no-code omgeving? · Wil jij een Fundamentals certificering behalen om jouw kennis en kunde met een papiertje aan te tonen? Heb je op een aantal van bovenstaande vragen ‘ja’ geantwoord? Dan zou dit bèta-examen een geweldige kans zijn om erkenning te krijgen voor deze vaardigheden!

Goed voorbereid naar je examen?

Het lesmateriaal van de huidige Dynamics 365 Fundamentals wordt momenteel geüpdatet om zo goed mogelijk aan te sluiten bij het nieuwe examen. Naar verwachting verschijnt de geüpdatete versie ergens in februari 2020. Wil je de nieuwe training volgen, maar staat deze nog niet online? Geen probleem, je kunt de huidige training boeken en deze zal dan automatisch worden omgezet wanneer de nieuwe versie beschikbaar is. Op deze manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op het nieuwe examen! Heb jij de oude versie van de training gevolgd en ben je van plan om het nieuwe examen te doen, neem dan even contact met ons op via 040-2323390 zodat we je goed kunnen adviseren over hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Ook interessant:

Wil je weten wat Beta examens precies inhouden? Deze blog legt uit wat zo’n examen inhoudt en wat je ervan kunt verwachten. Wil je weten wat de voordelen zijn van het behalen van een Microsoft certificering? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet in onze blog: ‘ontdek de voordelen van een Microsoft Certificering’.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen