Tutorial Excel; tabellen, grafieken en draaitabellen

Master it tutorial Excel. Verbeter je office skills met deze handige tutorial. In deze video blog leer je hoe je gemakkelijk tabellen en grafieken maakt in Excel. Daarnaast wordt ook de toepassing van een draaitabel uitgelegd.

Meer leren over Excel?

Excel kent ongelofelijk veel leuke functies waar jouw werkzaamheden makkelijker van kunnen worden. Om die functies onder de knie te krijgen hebben we ook veel leuke trainingen! De trainingen Training Microsoft Excel Basis en Training Microsoft Excel Vervolg zijn de eerste trainingen om Excel echt volledig onder de knie te krijgen. Daarnaast hebben we nog trainingen die zijn gefocust op speciale toepassingen van Excel. Zo hebben we een training speciaal voor financieel medewerkers die gebruik maken van Excel; Training Microsoft Excel voor Financials. Bovendien hebben we twee trainingen die gericht zijn op het analyseren van data; Training Analyzing Data with Excel en Training Data Analysis Fundamentals using Excel. Dan hebben we ook nog een speciale training voor het leren gebruiken van Macro’s in Excel die veel werk uit handen kunnen nemen; Training Microsoft Excel macro’s en samenwerken met andere programma’s. Als laatste is er ook nog een training over de gratis add-in PowerPivot, die het werken met veel data een stuk overzichtelijker kan maken; Training PowerPivot for End Users.

Een van deze trainingen volgen bij Master it Training?

Dan kom je in een klas van maximaal 8, maar ben je niet afhankelijk van het niveau van de andere 7! We maken namelijk gebruik van Active Learning. Daarbij ga je zelf actief aan de slag met de stof -natuurlijk onder begeleiding van een goede trainer-. Doordat je zelf aan de slag gaat kan je zelf bepalen hoe snel je dat doet en waar je extra aandacht aan wilt besteden. Daarnaast zorgt het er ook nog eens voor dat je alles beter onthoud en leer je alles meteen toepassen in jouw praktijk! Wil je meer informatie ontvangen over onze Excel- of andere Microsoft Office trainingen? Laat dan je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op! Meer informatie?

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen