Trainer in het zonnetje Peter ter Braake

Onze gecertificeerde trainers zetten zich in om jou zo goed mogelijk te helpen met je leerdoelen tijdens je IT cursus. Wij waarderen Peter zijn inzet enorm en zetten hem daarom graag in het zonnetje. Benieuwd naar zijn ervaring met Master it Training?

1. Wat maakt het trainen bij Master it Training zo leuk?

Trainen bij Master it is afwisselend. Om en om ben je als docent met wisselende onderwerpen bezig. Leuk is dan overlap tussen cursisten te vinden en ze te koppelen om verschillende cursisten met hetzelfde verhaal wijzer te maken in hun specifieke richting.

2. De trainingen geef je middels onze unieke Active Learning methode. Wat vind je hier zelf van?

De uitdaging is dat je als cursist het maximale uit je docent haalt. Het initiatief daartoe ligt echter wel bij de docent. Hoe daag je de cursist uit om zelfstandig te werken en tegelijkertijd gebruik te maken van de kennis en ervaring die jij als docent meebrengt? Als die balans is gevonden is dit de mooiste manier van kennisoverdracht.

3. Wat hoor je van de cursisten over de manier van lesgeven?

Het mooie is dat je op eigen tempo en met eigen accenten de cursus kan doen.

4. Wat vind je zelf belangrijk tijdens het geven van een training?

Interactie. Ik hoor graag wat cursisten doen met de tools die ze aanleren en de problemen die ze in hun wereld tegenkomen. Uitwisselen van informatie, dus twee kanten op, is waar iedereen beter van wordt. Wij waren ook erg benieuwd wat de cursisten van Peter zijn manier van lesgeven vinden. Hieronder enkele quotes:

  • De trainer heeft heel veel meerwaarde geboden tijdens de training. Ideale combi van “zelf studie” en toch uitleg van details, examens, het grotere plaatje en hoe het in de echte wereld gebruikt wordt. Dit alles aangevuld met praktijkvoorbeelden en verhalen. Erg fijn!
  • The trainer really knowed what he was talking about and took some time per cursist -group- to explain some specific situations those cursists really wanted an answer on
  • De trainer had veel kennis en bracht deze op een juiste manier over. Hierdoor werd de stof levendiger want de Microsoft naslagwerken schoten te kort.
  • Excellent trainer, keep it up

Wij zijn hartstikke blij met Peter zijn inzet voor Master it Training. Peter heeft als trainer inmiddels verschillende certificeringen behaald waaronder MCSA Azure Data Engineer, MCSA BI Reporting, MCSE Data Managment en Analytics en MCSA Cloud Platform. Dat is een greep uit de certificeringen die Peter op zijn naam heeft staan. Bij Master it Training heb je de keuze uit honderden IT trainingen. Onze opleidingadviseurs helpen je graag bij het vinden van de juiste training en certificering! Chat rechtsonder met een van onze medewerkers of bel naar 0402323390

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen