Tijdelijk gratis herexamen

Master it Training
·
11/07/2015

Ben je bezig met de voorbereidingen voor een Microsoft Certificering, dan heb je geluk! Microsoft heeft weer een tijdelijke “Second Shot” actie. Daarmee kun je gratis een herexamen doen mocht je in eerste instantie gezakt zijn. Ben je bezig met de voorbereidingen voor een Microsoft Certificering, dan heb je geluk! Microsoft heeft weer een tijdelijke “Second Shot” actie. Daarmee kun je vanaf nu tot en met 12 januari 2016 gratis een herexamen doen mocht je in eerste instantie gezakt zijn. Laatste rondes, laatste kansen dus!

Geruststellend gevoel

Laten we er vanuit gaan dat het niet nodig is, maar ook in dat geval is de second shot alleen al een geruststellend gevoel dat je gewoon nog een keer kunt proberen wanneer het niet gelukt is. En omdat je wellicht iets minder gestrest bent, gaat je examen waarschijnlijk ook iets beter. Als je de tweede kans toch nodig hebt, dan weet je de tweede keer al meer over het examen zodat je slagingskansen een stuk groter zijn. Je weet bijvoorbeeld in welke categorieën je minder goed gescoord hebt en waar dus het meeste aandacht aan besteed moet worden. Daarnaast ben je bekender met de vraagstelling en de diepgang van het examen.

Hoe werkt het?

Ben je cursist bij Master it training? Dan hoef je niets te doen. Wij boeken de examens die je aanvraagt automatisch in met een second shot! Voor het herexamen geldt hetzelfde… jij zegt wanneer, wij regelen de rest. Ben je geen cursist bij Master it? Dan moet je zelf een Second shot voucher aanvragen bij Microsoft. Dat kan via deze website. Je krijgt dan een voucher-code toegestuurd via email. Wanneer je een examen in wil boeken via Pearson VUE, dan vul je daar je voucher code in. Een examen boeken via Pearson Vue doe je hier. Wanneer je niet geslaagd bent, kun je via Pearson VUE hetzelfde examen inboeken met dezelfde voucher-code en de kosten worden dan op €0,- gezet.

Meer info

Een second shot is gratis, dus geen enkele reden om het niet te gebruiken. Voor meer informatie kun je terecht bij je persoonlijke coach of accountmanager van Master it Training of op de website van MicrosoftWij wensen je veel success!

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen