TechEd IT Professionals (deel 1)

Koen Wijnstok
·
28/10/2008

Wie komende week een training komt volgen en hoopt mij als trainer te hebben heeft helaas pech. Ik zit komende week namelijk in Barcelona waar ik het meest fantastische evenement dit jaar ga bezoeken: TechEd IT Professionals. Wie komende week een training komt volgen en hoopt mij als trainer te hebben heeft helaas pech. Ik zit komende week namelijk in Barcelona waar ik het meest fantastische evenement dit jaar ga bezoeken: TechEd IT Professionals. TechEd IT Professionals is hét evenement waar je als op Microsoft en systeembeheer gefocuste IT’er moet zijn. Het duurt vijf dagen, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds vroeg waarbij je in totaal kunt kiezen uit meer dan 600 verschillende presentaties! Komende week ga ik dus diverse gave sessies bijwonen, waaronder de opvolger van Windows Vista -Windows 7-, de opvolger van Windows 2008 -Windows 2008 R2-, de opvolger van SharePoint en de verschillende smaakjes Forefront en System Center. Daarnaast ga ik een aantal Labs begeleiden als MCT’er. Er moet natuurlijk ook gewerkt worden! Waarom vertel ik jullie nu dit? Ik ben van plan om jullie op de hoogte te houden van mijn belevenissen en dan met name gefocust op achtergrondverhalen van de sessies die ik ga bezoeken. Houd dus rekening met het feit dat er komende week flink wat updates van onze Master it blog zullen gaan plaatsvinden! Wil je meer informatie over TechEd of wil je op het laatste moment nog snel een kaartje kopen? http://www.microsoft.com/emea/teched2008/itpro Overigens gaat mijn collega Patrick een week later naar Barcelona voor de Developers editie van TechEd.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen