SourceCode HTML5 sessie TechDays 2012 beschikbaar

Christian Peeters
·
16/02/2012

Op de TechDays 2012 heb ik een tweetal sessies mogen geven over HTML5. Onder de titel ‘Having fun with HTML5’ heb ik de aanwezigen kennis laten maken met de diverse grafische mogelijkheden van HTML5. Mijn presentatie en de alle sourcecode is nu beschikbaar als download. Op de TechDays 2012 heb ik een tweetal sessies mogen geven over HTML5. Onder de titel ‘Having fun with HTML5’ heb ik de aanwezigen kennis laten maken met de diverse grafische mogelijkheden van HTML5. Mijn presentatie en de alle sourcecode is nu beschikbaar als download. Demo ‘trouble‘ Tijdens de eerste sessie had ik wat problemen met de Windows 8 demo’s. Mocht je je afvragen wat er gebeurde.. Het was het gevolg van een bizarre bug in de “Developer Preview”: Windows 8 Metro-style apps kunnen namelijk niet gedeployd worden als de resolutie 720 pixels hoog is! Elke andere resolutie bleek prima te werken. Tja, die resolutie gebruik ik nooit, maar juist nu wel i.v.m. de HD opname van de sessie. Gelukkig heb ik wel alle demo’s kunnen laten zien en was alles duidelijk en iedereen tevreden! SourceCode Ik hoop dat iedereen die aanwezig was bij mijn sessies een goed beeld heeft gekregen van de krachtige mogelijkheden van Video en Canvas. Laat je vooral ook inspireren door de code, maar zie ’t niet als “Kant en klaar” of “Best Practice”. Zo worden er nergens checks uitgevoerd en zal het een en ander zeker effectiever kunnen. Dat is ’t voordeel van Demo’s.

Veel plezier met testen! Zie ook

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen