Source code en presentatie beschikbaar Power Training LINQ: van de basis tot Parallel LINQ in sneltreinvaart

Christian Peeters
·
30/03/2010

Op de tweede dag van de DevDays 2010 heb ik een Power Training verzorgd rondom LINQ to Objects, LINQ to SQL, LINQ to XML en het nieuwe Parallel LINQ. Tijdens de keynote van Anders Hejlsberg bleek al dat ik een actueel onderwerp had uitgezocht. Hij verzorgde namelijk een mooie introductie voor mijn Power Training met wat kleine demo’s over LINQ en PLINQ! Op de tweede dag van de DevDays 2010 heb ik een Power Training verzorgd rondom LINQ to Objects, LINQ to SQL, LINQ to XML en het nieuwe Parallel LINQ. Tijdens de keynote van Anders Hejlsberg bleek al dat ik een actueel onderwerp had uitgezocht. Hij verzorgde namelijk een mooie introductie voor mijn Power Training met wat kleine demo’s over LINQ en PLINQ! Ik weet niet of dit heeft gezorgd voor de grote interesse voor mijn Power Training, maar de zaal zat tot de nok toe gevuld. Helaas kon niet iedereen hierdoor de Power Training volgen. Naast de ruimte, was de tijd helaas ook wat krap waardoor het PLINQ-gedeelte iets bondiger werd dan bedoelt, maar ik hoop dat iedereen toch een goede indruk heeft gekregen rondom de mogelijkheden en de aandachtspunten. Zoals belooft hierbij de presentatie en de source code van de demo’s. Als kanttekening wil ik graag aangeven dat de demo’s bedoelt zijn om snel een aantal zaken te laten zien en dus niet als “best-practice” beoordeeld moeten worden. De PLINQ demo’s kunnen het beste “without debugger” gedraaid worden.

 

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen