Role Based Learning en Active Learning: een uitstekende combinatie

2019 is het jaar van het nieuwe Role Based Learning programma van Microsoft. Microsoft Role Based verwijst naar een unieke aanpak en een aangepaste training. Onze unieke lesmethode ‘Active Learning’ sluit daar naadloos op aan! Ben jij benieuwd hoe? Lees dan verder.

Een nieuwe benadering van Microsoft: het Role Based Learning programma

Maatschappelijke en technologische veranderingen volgen elkaar in een rap tempo op. Nieuwe leerstrategieën worden ontwikkelt en daarbij horen de nieuwste benaderingen. Bij kleding heb je ‘one size fits all’, maar dat gaat niet op als we het hebben over leerstrategieën en trainingen. De dagen dat elke cursist dezelfde cursusinhoud ontvangt en ze allemaal dezelfde lesstructuur moeten volgen, die zijn voorbij. Microsoft vindt het belangrijk om een scheiding te maken tussen de kennis die vereist is om een certificering te behalen en de kennis die nodig is om taken uit te voeren. Het is daarom belangrijk dat de IT training die je volgt, aansluit op deze benaderingswijze van Microsoft. Onze unieke lesmethode ‘Active Learning’ sluit naadloos aan op de nieuwe benadering van Microsoft. Tijdens de training leer jij namelijk enkel wat jij nodig hebt. Heb je al meer kennis van een bepaald onderdeel? Dan besteed je daar minder aandacht aan. Wil jij je extra verdiepen in een volgend onderdeel? Dan is dat ook mogelijk. De inhoud van de training wordt aangepast op jouw behoeften.

Ben jij gecertificeerd?

Wat heb jij nodig? Wat zijn jouw leerdoelen? De nieuwste Role Based trainingen en certificeringen van Microsoft sluiten uitstekend aan op Active Learning. Samen leren we wat de banen van de cursisten zijn en de nieuwste technieken en tools zodat ze deze op een relevante manier op het werk kunnen toepassen. Wanneer we tegenwoordig door de vacaturebank scrollen, zien we dat het hebben van bepaalde certificeringen overal een ‘eis’ is. Gecertificeerd zijn is dus een pré om te voldoen aan de normen binnen een organisatie.

Persoonlijke ontwikkeling en trainen

De Role Based trainingen zijn zo ingericht dat je specifieke skills ontwikkelt die je nodig hebt bij het vervullen van je functie. De IT trainingen bevatten slimme leerinhoud en individuele begeleiding in de klaslokalen. Millennials vinden persoonlijke ontwikkeling en training nu het belangrijkste baanvoordeel. Wij van Master it Training herkennen dit en bieden daarom Active Learning trainingen aan om aan de behoeften van de cursisten te voldoen. Met Active Learning bepaal je je eigen leertempo, je plant je trainingsdagen flexibel in en je leert vaardigheden die voor jou persoonlijk belangrijk zijn. Onze trainers coachen je bij het definiëren van jouw leertraject, waardoor je leert wat jij nodig hebt. Dit is niet enkel bevorderlijk voor je leerervaring, maar het helpt ook bij het vasthouden en ontwikkelen van je prestaties en kennis op je werk. Wil jij meer weten over Active Learning? Vraag dan ons gratis Active Learning informatieboekje aan.

Fundamentals, Associate en Expert

Microsoft biedt certificeringen aan op drie niveaus: Fundamentals, Associate en Expert. Fundamentals is ideaal voor mensen die net beginnen met de technologie of denken aan een carrièreverandering. Microsoft Dynamics 365 is een voorbeeld van een Fundamentals certificering. Vervolgens heb je de Associate certificering en hierbij kun je denken aan een Azure Administrator Associate certificering. Wil jij je nog verder certificeren? Dan ga je voor een Expert certificering. Een voorbeeld van een certificering is een Microsoft Azure DevOps Engineer Expert. Met een Microsoft certificering laat je zien dat je klaar bent voor een carrière! Ben jij klaar om te excelleren? Voor welke certificering ga jij? Informeer gratis bij onze opleidingsadviseurs wat passend is bij jouw leerdoel. Bel ons op 040-2323390, stuur een e-mail naar info@master-it.nl of chat met één van onze opleidingsadviseurs.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen