Ontdek de Microsoft Azure certificeringen (Data & AI) nu!

Soraya Vogelzang
·
09/07/2020

Laatste update: 10-07-2020. Het datawarehouse van Azure in combinatie met Artificial Intelligence biedt een krachtige tool om op hoog niveau gefundeerde bedrijfsbeslissingen te nemen in de cloud. Ongeacht de grote van het project, kan je met behulp van Azure en de juiste skills elk scenario onderzoeken en analyseren. Om de juiste skills te ontwikkelen heeft Microsoft Role-Based, een nieuw trainingsformule, in het leven geroepen. In deze blog lees jij hoe je een Microsoft certified Azure Data of AI professional kan worden.

De nieuwste Role-Based certificeringen

Microsoft blijft zich ook op trainingsgebied ook verder innoveren. Met het nieuwe Role-Based certificeringsprogramma kan jij concreet laten zien waar jij écht goed in bent. In het oude trainingsformat werd je getraind op het hebben van een brede skillset. In de praktijk bleef het echter lastig alles hiervan goed te beheersen. De Role-Based certificeringen zijn zo ingericht dat jij specifieke skills leert die jij nodig hebt bij het vervullen van jouw functie. Microsoft ontwikkelde drie niveaus waarin jij je kan certificeringen: Fundamentals -beginnersniveau, Associate -Gevorderd- en expert. Deze blog biedt jou een overzicht van de te behalen Azure-certificeringen op het gebied van Data en AI.

1. Fundamentals niveau

Ben je een professional die nieuw is op het gebied van Azure? Wil jij de processen in Azure leren begrijpen en wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Dan is de Azure Fundamentals is een training die we van harte aanraden. De training is optioneel maar geeft basis die nodig is voor werken in Azure. Het is geschikt voor iedereen die weinig tot geen IT-kennis heeft en zich eventueel wil verder specialiseren in de cloud.

Microsoft Azure Certified: Azure Fundamentals

Microsoft Azure Certified: Azure AI -Artificial Intelligence- Fundamentals

Microsoft Azure Certified: Azure Data Fundamentals

  • Volg de training DP-900T Azure Data Fundamentals en behaal het DP-900 examen. Deze komt in augustus beschikbaar.

2. Associate Niveau

Voor iedereen die bekend is met de bestaande certficeringsniveaus van Microsoft, is het Associate niveau het meest te vergelijken met de MSCA-certificering. Er zijn in totaal drie Azure Role-Based Data & AI certificeringen beschikbaar: Microsoft certified Azure Data Scientist, Microsoft AI Engineer en Microsoft Data Engineer. Verwacht wordt dat deze certificeringen in maart 2019 beschikbaar komen.

Microsoft Certified Azure AI Engineer Associate

Microsoft Certified Azure Data Scientist Associate

Volg de training: DP-100: Designing and Implementing a Data Science Solution on Azure en behaal het DP-100T examen.

Microsoft Azure Data Engineer Associate

Microsoft Data Analyst Associate

  • Volg de training DA-100T: Analyzing Data with Power BI en behaal het DA-100 examen. Deze komt binnenkort beschikbaar.

Microsoft Azure Database Administrator Associate

3. Expert Niveau

Het Role-Based expertniveau van Microsoft komt het meeste overeen met de MSCE-niveau uit het bestaande trainingsformat van Microsoft. Voor de Role-based Azure Data & AI certificeringen zijn geen Expert-trainingen ontwikkeld. Wil jij jouw kennis verbreden? Dan raden wij jou aan meerdere Associate certificeringen binnen het Data & AI vakgebied te behalen, zodat jij ook kan aantonen dat jij die rollen kan vervullen.

SLEEP JOUW NIEUWE CERTIFICERING BINNEN

Met een Role-Based Certificering kan jij elke werkgever specifiek aangeven welke skillset jij beheerst en welke rollen jij op het gebied van Data en Artificial Intelligence kan vervullen. Onderzoek wees uit dat gecertificeerde Microsoft professionals 90% productiever en 60% efficiënter zijn. Wil jij ook effectiever kunnen werken, complexe vraagstukken kunnen oplossen en gecertificeerd zijn volgens de laatste eisen van Microsoft? Bij Master it Training bereiden wij jou optimaal voor op jouw examen. Dit doen we met onze Exclusieve Active Learning lesmethode, waarbij jouw lessen worden aangepast op jouw specifieke leerbehoefte. Advies inwinnen over hoe jij jouw certificering het snelst kan halen? Bel nu via 040-2323390 of chat met ons via de chat rechtsonder. Op werkdagen krijg je direct antwoord van een van onze opleidingsadviseurs.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen