Ontdek de Dynamics 365 Certificeringen nu!

Soraya Vogelzang
·
09/07/2020

Laatste update: 10-7-2020. Microsoft Dynamics 365 helpt bedrijven met een alles-in-één-oplossing om zakelijke processen te stroomlijnen, afdelingen te verbinden en de customer journey te verbeteren. De mogelijkheden zijn zeer divers. Jouw collega’s uit een andere afdelingen gebruiken andere functionaliteiten als jij. Daarom ontwikkelde Microsoft haar nieuwe Role-Based trainingsformule, waarbij jij nu diepgaande trainingen kan volgen die specifiek zijn afgestemd op jouw vakgebied, dus alleen de business apps die voor jou relevant zijn. Als de hele organisatie het maximale uit Dynamics 365 kan halen, gaan de bedrijfsresultaten ook maximaal renderen. Wat is jouw rol? Bekijk hier alle Role-Based Microsoft CRM Dynamics 365 trainingen.

De nieuwste Role-Based certificeringen

Inmiddels zijn we weer een tijdje onderweg met de nieuwe Role-Based certificeringen van Microsoft. Azure en Microsoft 365 waren als eerste aan de beurt. De functionaliteiten van Dynamics 365 zijn erg breed. Het beheersen van alle bedrijfsapplicaties is erg lastig en vaak onnodig. Zeker als je ermee niet hoeft te werken. Met Microsoft Role-Based leer je alles wat je nodig hebt voor jouw functierol. Er zijn drie certificeringniveaus: Fundamentals -voor beginners-, Associate -voor gevorderd-en en expertniveau. Hieronder laten wij jou een overzicht zien van de te behalen Dynamics 365-certificeringen.

1. FUNDAMENTALS NIVEAU

Deze training verkent de verschillende bedrijfsapplicaties in Microsoft Dynamics 365 Het is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in Dynamics 365 op technisch gebied of Dynamics 365 -nog effectiever- wil gebruiken in zijn of haar dagelijkse werkzaamheden. Voor de training heb je geen voorkennis nodig, wél raden wij deze training aan als je een Associate training wilt gaan volgen.

Microsoft Certified: Dynamics 365 Fundamentals

Microsoft Certified: Power Platform Fundamentals

2. ASSOCIATE NIVEAU

Het associate niveau van Dynamics 365 richt zich op de diverse functierollen in Dynamics 365. Er zijn diverse rollen beschikbaar en de trainingen zijn op te delen in de Dynamics 365 Customer Engagement kant en de Dynamics 365 Finance & Operations certificeringen. Bekijk hieronder de Dynamics 365 Customer Engagement certificeringen:

Microsoft Certified Dynamics 365 Functional Consultant Sales

Microsoft Certified Dynamics 365 Functional Consultant Customer Service

Microsoft Certified Dynamics 365 Functional Consultant Marketing

Microsoft Certified PowerApps Developer

Microsoft Certified Power Platform App Maker

  • Volg de training PL-100T Power Platform App maker en behaal het PL-100 examen. Deze komt in augustus beschikbaar!

Bekijk hieronder de Dynamics 365 Finance & Operations certificeringen:

Microsoft Certified Dynamics 365 Finance Functional Consultant Associate

Microsoft Certified Dynamics 365 Supply Chain Management, Manufacturing Functional Consultant Associate

Microsoft Certified Dynamics 365 Supply Chain Management Functional Consultant Associate

Microsoft Certified Dynamics 365 Finance and Operations Apps Developer Associate

3. EXPERT NIVEAU

Microsoft Certified Dynamics 365 Customer Engagement Solutions Architect Expert

Microsoft Certified Dynamics 365 Finance and Operatoions Apps Solutions Architect Expert

  • Volg de training MB-700T Dynamics 365 Finance and Operations Apps Solution Architect en behaal het MB-700 examen. De training is binnenkort beschikbaar.

Binnen enkele dagen Dynamics 365 specialist!

Zet je schap voor de Dynamics 365 certifceringen. Als je bij Master it Training komt trainen geniet je van onze exclusief verkrijgbare Active Learning lesmethode, waarbij je jouw eigen tempo en focuspunten, eventueel aangepast op jouw businesscase, kan bepalen. De ontwikkelingen rondom deze certificeringen zijn vollop aan de gang. Wil jij als een van de eerste meer weten over deze certificeringen? Bel ons dan nu via 040-2323390 of chat met ons via de groen knop rechtsonder.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen