Nu ook video HTML5 sessie TechDays 2012 beschikbaar

Christian Peeters
·
21/02/2012

De video’s van de sessies op TechDays 2012 druppelen inmiddels binnen op Channel 9. Zo ook die van mijn sessie met de titel ‘Having fun with HTML5‘. De kortere GeekNight sessies zijn jammer genoeg niet opgenomen -tipje voor volgend jaar!-. De video’s van de sessies op TechDays 2012 druppelen inmiddels binnen op Channel 9. Zo ook die van mijn sessie met de titel ‘Having fun with HTML5‘. De kortere GeekNight sessies zijn jammer genoeg niet opgenomen -tipje voor volgend jaar!-. Ben je nieuwsgierig naar mijn verhaal over de mogelijkheden van HTML5 of was je aanwezig en wil je alles nog een keer rustig kunnen terugkijken. De video van mijn sessie vind je op: http://channel9.msdn.com/Events/TechDays/Techdays-2012-the-Netherlands/2367 Laat mij vooral ook al je vragen, opmerkingen etc. weten, bijvoorbeeld via onderstaand reactieformulier. Ik vind dit niet alleen erg leuk, ik ben ook erg nieuwsgierig of HTML5 al een beetje leeft onder de doelgroep. TechDays 2012 Overigens is mijn sessie van vorig jaar op TechDays 2011 met de titel ‘HTML5: de praktische introductie’ ook nog steeds te bekijken: http://channel9.msdn.com/Events/DevDays/DevDays-2011-Netherlands/Devdays091Zie ook

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen