Nieuwe Windows Server 2016 trainingen beschikbaar!

Master it Training
·
26/09/2016

Het was al aangekondigd, maar nu zijn ze er dan eindelijk! Er zijn vier nieuwe trainingen beschikbaar, die jou wegwijs kunnen maken met Windows Server 2016. Het gaat om ‘Installation, Storage and Compute’, ‘Networking’, ‘Identity’ en ‘Upgrading Your Skills -MSCA-’.

Wat is Windows Server?

Eerder schreven we al een blogartikel over hoe de Windows Server 2016 certificeringstrajecten eruit zouden gaan zien, maar wat is Windows Server nu precies? Windows Server is het besturingssysteem voor servers van Microsoft. Simpel gezegd is een server het centrale punt waar het gehele systeem en netwerk van een bedrijf geregeld wordt. De komst van Windows Server 2016 is daarom interessant voor systeembeheerders. Windows Server 2016 volgt Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2 op als het nieuwste besturingssysteem voor servers van Microsoft.

Windows Server 2016 trainingen

Alle Windows Server 2016 trainingen zijn uiteraard te volgen via Master it Training. Hieronder een opsomming van de nieuw te volgen trainingen, inclusief korte inleiding:

Installation, Storage and Compute with Windows Server 2016

Deze training is bedoeld voor IT professionals die al enige ervaring met Windows Server hebben. Ben je verantwoordelijk voor het managen van ‘storage and compute’ oplossingen met Windows Server 2016? Dan brengt deze training jouw kennis en vaardigheden weer up-to-date!

Networking with Windows Server 2016

Wil je bij een bedrijf een Windows Server 2016 omgeving opzetten en beheren? Deze training bezorgt jou de benodigde kennis! In de training worden fundamenten van IP technologie, remote access mogelijkheden en de wat meer geavanceerde inhoud, zoals software defined networking en audience profiles, behandeld.

Identity with Windows Server 2016

Deze training is voor IT professionals die Active Directory Domain Services -AD DS- in een ‘distributed environment’ op willen zetten. Je leert o.a. meer over Group Policies, het uitvoeren van backup en resture en hoe je Active Directory gerelateerde zaken moet monitoren en troubleshooten. Daarnaast komen er Active Directory Server rollen aan bod, zoals Active Directory Federation Services -AD FS- en Active Directory Certificate Services -AD CS-.

Upgrading Your Skills to Windows Server 2016 MCSA

Ben jij een professional die zijn kennis van Windows Server 2008 of Windows Server 2012 wil bijwerken naar Windows Server 2016? Deze training leert jou alle nieuwe mogelijkheden in Windows Server 2016 te gebruiken. Voor deze training wordt een kennisniveau dat gelijkstaat aan MCSA niveau Windows Server 2008 of 2012 verondersteld.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen