Nieuwe training: Prezi, de nieuwe manier van presenteren

Master it Training
·
31/01/2015

Presenteren was jarenlang synoniem met Powerpoint en omgekeerd. Maar velen hebben inmiddels al kennisgemaakt met het nieuwe fenomeen: PREZI! Prezi geeft presenteren een nieuwe dimensie. Creatief, dynamisch, boeiend en eenvoudig te leren. PREZI is de nieuwe manier van presenteren en is een uitstekend alternatief voor Powerpoint. Prezi biedt je een dynamische manier van presenteren. Niet voor niets worden presentaties op grote evenementen en congressen vrijwel alleen nog met Prezi gemaakt! Onderwerpen worden beter, duidelijker en mooier gepresenteerd. Met Prezi houd je de aandacht van begin tot eind vast!

Wat maakt Prezi anders?

Met Prezi benader je een presentatie niet als losse tekstpagina’s, maar als één groot geheel. Alle informatie wordt op een groot vlak geplaatst. Daarbinnen kun je in- en uitzoomen, schuiven, en draaien. Daarmee ontstaat een flexibel en krachtig systeem, dat je in staat stelt dynamische, verrassende en boeiende presentaties te maken. Klik hier voor een voorbeeld van een presentatie die door een van onze cursisten is gemaakt. Deze presentatie toont nog slechts een deel van de vele mogelijkheden. Prezi is online én off-line te gebruiken. Een volledig operationeel -gratis proef–account maak je aan via de site van Prezi –www.prezi.com-. Het hoofdscherm van Prezi: “de Canvas”

Leer het tijdens een training bij Master-it

Prezi is een veelzijdig systeem, dat inmiddels tot de standaard uitrusting van iedere communicatie professional behoort. Maar ook voor ieder ander die regelmatig presenteert is Prezi een onmisbaar instrument. Gelukkig is Prezi eenvoudig te leren. Tijdens onze cursus leer je in korte tijd alle mogelijkheden van het systeem te gebruiken. Je bespaart niet alleen vele uren zelfstudie, maar leert bovendien hoe je een aansprekende presentatie maakt, die optimaal je presentatiedoel ondersteunt én de aandacht van de toehoorders van begin tot eind vasthoudt! Kijk voor de cursusdagen en meer informatie hier.Training Prezi: Presenteren voor professionals

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen