Nieuwe Best Practices trainingen beschikbaar

Master it Training
·
06/06/2016

Om aan de groeiende marktvraag te voldoen hebben we afgelopen week een nieuwe serie trainingen en certificeringen gelanceerd: de Best Practice trainingen. In deze serie trainingen is er aandacht voor een aantal veelgebruikte methodologieën en principes uit de praktijk. In de aangeboden cursussen staan praktijksituaties voorop door interactieve trainingen. Onze docenten brengen veel praktijkervaring mee in de trainingen en zorgen ervoor dat de training daarnaast goed voorbereidt op het afsluitend examen. Er zijn verschillende business management, IT management en development and testing cursussen beschikbaar. Hieronder een overzicht.

IT management:

BiSL ® -Business Information Services Library- is een standaard voor gebruiks- en functioneel beheer. Met andere woorden: beheer van de informatievoorziening in een organisatie. Omdat de organisatie continu veranderd moeten de applicaties mee veranderen. BISL is een set met standaarden om dit te beschrijven.

ITIL® -IT Infrastructure Library- richt zich daarentegen meer op applicatiebeheer. Applicatiebeheer is het proces om software en databases aan te passen aan nieuwe omstandigheden zoals bijvoorbeeld nieuwe eisen die aan de software worden gesteld. ITIL is gebaseerd op best practices en maakt gebruik van een klantgerichte benadering middels een service lifecycle.

Lean IT Lean is een managementfilosofie oorspronkelijk bedacht voor een productieomgeving, maar het wordt ook succesvol binnen een IT omgeving toegepast. De lean principes verhogen de waarde voor de klant en verminderen verspilling zoveel mogelijk middels vijf stappen:: Define, Measure, Analyse, Improve , Control -DMAIC-.

Business management

Lean.Voor cursisten die niet in de IT werken wordt de cursus Lean Basis aangeboden. De Lean filosofie helpt om processen te stroomlijnen en efficiënter te werken.

Business Skills .Het “Business Skills for IT Professionals Program” is een workshop speciaal ontworpen voor technische professionals om hen te voorzien van interpersoonlijke vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de veeleisende zakelijke omgeving van tegenwoordig.

Change management

PRINCE2®is een projectmanagement methodologie. Centraal staan de processen voor het opstarten, inrichten, uitvoeren en afsluiten van projecten, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de projectrechtvaardiging en hoe de aansturing in een klant of leveranciersomgeving gaat werken.

Agile Project Management™ Tijdens de Agile Project Management komt het hele spectrum aan bod; business case, resultaat scope, kwaliteit, organisatie, risicomanagement en agile planning. Op een duidelijke manier stap voor stap beschreven.

Development en testen

DevOps DevOps is een methode waarbij de Developers van een oplossing samenwerken met degenen die het operationele beheer gaan voeren. Deze samenwerking gaat verder dan alleen communiceren. Het betreft een organisatorische aanpassing, waarbij collectief eigenaarschap van de waarde die wordt gecreëerd belangrijk is. Daarnaast staan een aantal Lean / Agile waarden centraal: openheid, commitment, focus, respect, moed en eerlijkheid.

Scrum Scrum is de meest gebruikte manier van Agile werken. In de trainingen is veel aandacht voor de structuur en regels van het framework zelf. Daarnaast wordt er tijd besteed aan prioriteren middels MoSCoW, storypoints schatten -Planning Poker- en het visuele management van een project met planborden.

TMap® -Test Management Approach- is een methode om software te testen. Tijdens de TMAP training krijg je tips uit de praktijk en word je helemaal klaargestoomd voor het examen. Een succesvol afgelegd examen geeft recht op certificering als TestEngineer.

De verschillende trainingen zijn vanaf nu te boeken bij Master it!

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen