Nieuw in PowerPoint 2016

Voor PowerPoint 2016 zijn er een aantal nieuwtjes verschenen. In deze blog lees je welke nieuwtjes dat precies zijn. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan deze blog.

Add-In Voor Social Media

De eerste nieuwe toevoeging is een add-in die het mogelijk maakt vanuit PowerPoint verbinding te maken met je Facebook of Twitter account. Je contacten kunnen commentaar leveren en hun opmerkingen worden weer in je document verwerkt. Voor een demo klik hier op de link Een tweede nieuwe toevoeging binnen PowerPoint 2016 zijn twee tools die het mogelijk maken je dia’s nog fraaier en interessanter te maken. PowerPoint Designer

PowerPoint Designer

is een functie die het mogelijk maakt afbeeldingen in je dia’s in te voegen en er meteen een aansprekend design aan toe te voegen. Sleep een afbeelding in je dia en er verschijnt een taakvenster waarin je een aantal ontwerp-opties te zien krijgt. Klik er een aan en je afbeelding is opgemaakt. Het ontwerp analyseert de afbeelding en kan bijvoorbeeld automatisch croppen en framen, of juist focussen op de key elementen van de afbeelding -bijvoorbeeld als je een afbeelding van een grafiek binnen haalt-.

Morph

Morph is een add-in die naadloze overgangen tussen je dia’s maakt zodat het geheel een filmisch karakter krijgt. Je kunt er 3-D objecten mee animeren, maar ook teksten op woord of teken niveau. Designer en Morph zijn beschikbaar voor Office 365 abonnees binnen PowerPoint 2016. Voor een demo klik hier op de link.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen