MCSD: Windows Store Apps examens vanaf 18 november met Windows 8.1 en Visual Studio 2013!

Christian Peeters
·
28/10/2013

Om je te helpen met certificeren op de nieuwste techniek en het nieuwste platform krijgen de Windows Store Apps examens een update. De examens zijn vanaf 18 november gebaseerd op Windows 8.1 en Visual Studio 2013. Om je te helpen met certificeren op de nieuwste techniek en het nieuwste platform krijgen de Windows Store Apps examens een update. De examens zijn vanaf 18 november gebaseerd op Windows 8.1 en Visual Studio 2013. Dit nieuwe platform ga je terug zien in de volgende HTML5 en C# examens:

Microsoft heeft voor elk examen een document beschikbaar gesteld met welke aanpassingen er zijn doorgevoerd zodat je je daarop kunt focussen.

Vanaf januari 2014 zal ook het MOC cursusmateriaal een update krijgen. Wil je voor die tijd examen doen en niet verrast worden tijdens het examen dan kun je voor de HTML5 examens kennis nemen van deze HTML5 Refresh Jump Start Wil je certificeren op C# dan zul je helaas tot het eind van het jaar moeten wachten totdat de C# Jump Start ook een update zal krijgen.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen