MCSA Windows Server 2016 Hoe gaan de certificeringstrajecten er uit zien?

Master it Training
·
04/07/2016

Tijdens de Microsoft Learning Partner Summit zijn er op certificeringsgebied een hoop nieuwigheden aangekondigd. In een aantal blogs zal ik uiteenzetten hoe Microsoft de nieuwe certificeringen aan gaat pakken. Laten we kijken naar de Windows Server 2016 certificering. In juli 2016 waren de Windows Server 2012 trainingen de meest geboekte Microsoft trainingen wereldwijd. Met de komst van Windows Server 2016 heeft Microsoft weer de nodige trainingen ontwikkeld die leiden tot een aantoonbare certificering in de markt. Deze examens zijn in het najaar van 2016 beschikbaar gekomen.

Windows Server 2012 Certificering

Het certificeringstraject van Windows Server 2012 er zo uit:

Windows Server 2012 Certificeringen

Heb je in het verleden al het Windows Server 2012 MCSA certificaat behaald dat is het voor de 2016 versie mogelijk om het upgrade examen te gaan doen: Upgrading your skills to MSCA Windows Server 2016 -743- is dan het examen dat het best bij je voorkennis past. Dit examen zal vanaf eind juli beschikbaar komen.

Windows Server 2016 Certificering

Als je in het verleden nog geen Windows Server MCSA certificaat hebt behaald kun je gaan voor de volgende drie examens en bijbehorende cursussen:

Het behalen van alle drie de examens geeft dan recht op de Windows Server 2016 MCSA certificering. Het certificeringstraject voor Windows Server 2016 ziet er als volgt uit:

MCSE Certificering

Daarnaast is de MCSA certificering nog uit te breiden met een MCSE Cloud Platform & Infrastucture. Voor het behalen van deze certificering moet één examen behaald worden. Dit examen mag naar eigen inzicht gekozen worden uit een groep geselecteerde examens. Hier vind je meer over de MCSE Cloud Platform & Infrastructure.

Een totaal overzicht van alle Microsoft Certificeringen

Voor een duidelijk overzicht van alle certificeringen die je kan behalen met betrekking tot Microsoft kan je onze Certificeringsposter bekijken. De poster is digitaal te verkrijgen, maar je kan hem ook op A1 formaat thuis ontvangen.

De nieuwe Windows Server 2016 trainingen

De nieuwe Windows Server 2016 trainingen zijn inmiddels beschikbaar! Lees hierover meer in onze blog over de nieuwe Windows Server 2016 trainingen.

Haal jouw MSCA Windows server 2016 certificaat 25% voordeliger

Wil jij snel en voordelig een compleet opleidingstraject volgen zodat jij snel je MSCA kan scoren? Check dan onze Certificeringsdeal voor de MSCA server 2016. Met de Certificeringsdeal train je 25% goedkoper en krijg je bij je inschrijving een iPad cadeau. Train wanneer jij dat wil. Schrijf je snel in!

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen