MCPD upgrade examens .Net Framework 3.5 beschikbaar

Christian Peeters
·
26/04/2009

Voor de Microsoft Certified Professional Developers is er goed nieuws. De upgrade examens voor het .Net Framework 3.5 -of te wel Visual Studio 2008- zijn beschikbaar. Afgelopen jaar zijn zo voor en na de verschillende examens voor VS2008 uitgebracht, maar het bleef nog even wachten op de upgrades voor degene die al VS2005 gecertificeerd waren. Voor de Microsoft Certified Professional Developers is er goed nieuws. De upgrade examens voor het .Net Framework 3.5 -of te wel Visual Studio 2008- zijn beschikbaar. Afgelopen jaar zijn zo voor en na de verschillende examens voor VS2008 uitgebracht, maar het bleef nog even wachten op de upgrades voor degene die al VS2005 gecertificeerd waren.  Daar staat nog steeds te lezen dat de upgrade examens ‘available soon’ zijn. Maar dat is dus niet meer zo. Hieronder een overzicht van de upgrade examens en welke certificeringtitels je ermee verdient als je het examen haalt.

ExamenJe krijgt de volgende certificeringen
Exam 70-566: Upgrade: MCPD Windows Developer 3.5
  • MCPD: Windows Developer 3.5
  • MCTS: .NET Framework 3.5, Windows Applications
Exam 70-567: Upgrade: MCPD ASP.NET Developer 3.5
  • MCPD: ASP.NET Developer 3.5
  • MCTS: .NET Framework 3.5, ASP.NET Applications
Exam 70-568: Upgrade: MCPD Enterprise Applications Developer 3.5, Part 1Exam 70-569: Upgrade: MCPD Enterprise Applications Developer 3.5, Part 2
  • MCPD: Enterprise Application Development 3.5
  • MCTS: .NET Framework 3.5, Windows Forms Applications
  • MCTS: .NET Framework 3.5, ASP.NET Applications
  • MCTS: .NET Framework 3.5, Windows Communication Foundation Applications
  • MCTS: .NET Framework 3.5, ADO.NET Applications

Zoals je ziet zijn er 2 examens voor de upgrade naar Enterprise Application Development 3.5. Maar ja, dan krijg je ook 5 titels erbij! Inhoud De examens zijn samengesteld uit 2 gedeeltes: een stuk met vragen uit het Technology Specialist examen en een stuk met vragen uit het reguliere Professional Developer examen. Voor beide stukken moet je de 700 punten halen. Dus als je 1 van de delen net te weinig scoort, maar voor de andere ruim voldoende, dan ben je dus toch gezakt. MCPD Upgrade Ik heb zojuist het upgrade examen gedaan voor Web development. Relatief vind ik dat een groot deel van de vragen gaat over Client-side scripting -dus hoofdzakelijk Ajax-. Voor de rest kun je natuurlijk terecht bij de preparation-guides op de Microsoft website.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen