Master it Training ook dit jaar weer aanwezig op de Microsoft TechDays (2016)

Master it Training
·
19/09/2016

Meer weten over het programmeren van 3D graphics in de browser zonder plugins? Onze spreker Christian Peeters vertelt je er namens Master it Training alles over op de Microsoft TechDays 2016!

WebGL

Om 3D graphics weer te geven in de browser, zonder dat daar een speciale plug-in voor vereist is, kan gebruik worden gemaakt van WebGL. WebGL maakt gebruik van de grafische processor -GPU- en is daardoor super snel. De browser biedt een steeds betere ondersteuning voor HTML5-onderdelen, waardoor technieken als WebGL steeds optimaler ingezet kunnen worden. Hoe precies? Dat vertelt Christian Peeters je op de Microsoft TechDays 2016.

Babylon JS en Unity

Christian laat je in de presentatie zien hoe met de kracht van verschillende libraries, zoals Babylon JS, het werken met WebGL relatief eenvoudig wordt gemaakt. Ook gaat Christian het hebben over tools als Unity, wat laat zien dat 3D in de browser, zonder plugins, daadwerkelijk goed werkt en ook leuk is om te maken!

Over Christian Peeters

Christian is Microsoft Certified Trainer bij Master it Training. Christian verzorgt o.a. onze .NET, SQL Server en web-development trainingen. Daarnaast bouwt Christian online documentcreatie oplossingen als lead developer bij iWriter. Bekijk hier de blogs van Christian Peeters.

Microsoft TechDays 2016

De Microsoft TechDays vinden dit jaar plaats op dinsdag 4 oktober en woensdag 5 oktober in de RAI in Amsterdam. Microsoft TechDays is hét evenement voor IT-professionals, software developers en iedereen met een passie voor IT, waar diverse sprekers hun kennis overdragen. Christian Peeters geeft zijn sessie over HTML 5 3D graphics met WebGL op dinsdag 4 oktober van 18.30 tot 19.15 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via http://www.techdays.nl/Tickets

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen