Master it Training nieuwe locatie

Vincent Noteboom
·
28/10/2019

Bij Master it Training zetten wij graag dat stapje extra voor onze klanten. Omdat onze trainingslocaties net zo aantrekkelijk moeten zijn als onze lesmethode, hebben wij een nieuwe locatie geopend nabij Rotterdam in Capelle aan den IJssel. Flexlounge biedt een moderne, maar toch persoonlijke locatie waar je je meteen thuis voelt.

Locatie

De locatie is perfect bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer. Kom je met de trein? Reis dan tot station Alexander en reis vanaf daar in 5 minuten met bus 175 of 190 richting onze locatie. Vanaf station Alexander is het 15 minuten lopen richting Lylantse Plein 1. Kom je met de auto? Dan ben je vanaf de A20 binnen 5 minuten op locatie. Parkeren is gratis en kan gewoon voor de deur op het ruime parkeerterrein. Wij weten hoe belangrijk het is om tussen het leren door goede pauzes te houden. Daarom wordt de lunch geheel door ons verzorgd en kun jij je rustig ontspannen voor je weer actief aan de slag gaat.

Active Learning

Onze nieuwe locatie is natuurlijk ook perfect geschikt voor onze Active Learning methode. Twee beeldschermen en comfortabele stoelen zijn tot je beschikking om effectief de nieuwe kennis tot je te nemen. Active Learning geeft je de vrijheid om je training zo in te vullen dat deze perfect aansluit bij jouw behoeftes, zonder de structuur te verliezen die een training effectief maakt. Zo leer je enkel de informatie die jij nodig hebt. Wij zijn ontzettend enthousiast over deze mooie, nieuwe locatie en weten zeker dat jij dat ook zult zijn! Wil jij trainen op onze nieuwe locatie in Capelle aan den IJssel? Bekijk onze website om de training te vinden die jouw loopbaan naar een hoger niveau tilt. Of neem telefonisch contact op, via 040 23 23 390 en word direct te woord gestaan door een van onze opleiding adviseurs!

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen