Master it Training is Microsoft Gold Partner!

Noelle van Sprang
·
16/06/2019

Master it Training is Microsoft Gold partner en daar zijn we trots op! Het behalen van deze gold-status wil zeggen dat wij voldoen aan alle strikte eisen die Microsoft hieraan stelt. Inhoudelijk betekent dit vooral dat we een groot aantal gecertificeerde professionals in huis hebben en dat we goed worden beoordeeld door onze cursisten! Als je traint bij ons als Gold partner ben je verzekerd van de hoogste standaard aan IT-trainingen én we weten precies wat jij nodig hebt om ook een Microsoft partnerstatus te behalen of te verlengen.

Wat houdt het Microsoft Partnership precies in?

Een Microsoft Certified Partner wil eigenlijk zeggen een onafhankelijk IT-trainingsbedrijf dat door Microsoft erkend is en goedgekeurd voor technische training en expertise voor Microsoft-producten die deel uitmaken van het MCP-programma. En Gold is hier het hoogst haalbare level in! De inhoud van de IT-trainingen die worden aangeboden door een Microsoft Partner zijn door Microsoft gecertificeerd met betrekking tot de nauwkeurigheid van de gegeven instructie. Om de certificering te ontvangen, moet je een breed scala aan expertise in Microsoft-producten demonstreren. Deze hebben wij onder andere aangetoond op het gebied van Datacenter, Data Analytics, Cloud Platform en Cloud Productivity. Ook zijn wij Silver Partner op het gebied van Application Development, Collaboration and content, Communications, Messaging, Project and portfolio management en Windows and Devices. Daarnaast moeten de trainers uiterst kundig zijn met Microsoft-producten en beschikken over de huidige Microsoft IT-certificeringen. Er zijn ook andere gebieden waarop je een partnerstatus van Microsoft kunt behalen, bijvoorbeeld als reseller. Hier kunnen dan ook een aantal interessante benefits voor jouw organisatie zitten, zoals het verkrijgen van bepaalde licenties en Software Assurance vouchers, waarmee je gratis kunt trainen.

Wat betekent onze Gold status voor jou?

Kort gezegd betekent dit dat je voor de beste IT-training en het behalen of verlengen van je Microsoft status bij Master it Training aan het juiste adres bent! Wij helpen je graag met het hele traject en voorzien je met alle plezier van de beste training om zo goed en efficiënt mogelijk de benodigde certificeringen te behalen. Bekijk hier al onze Microsoft certificeringen en ga er direct mee aan de slag!

Hoe kun jij Microsoft Partner worden?

Aan welke criteria je moet voldoen, hangt af van de status je wilt behalen -Silver of Gold- en op welk gebied. Wil je weten welke statussen er allemaal zijn, of hoe jouw organisatie een Microsoft status kan behalen/verlengen? Om een status te kunnen behalen, moet je onder andere aantonen dat je werkt met gecertificeerde medewerkers. Wij helpen je graag met advies over welke route het beste bij jullie past. Vrijblijvende informatie ontvangen? Vul onderstaande formulier in en we helpen je graag verder!

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen