Master it Training informeert over het Corona virus

Het Corona virus verspreid zich snel en is ook al in de regio Noord- Brabant waargenomen. Vanuit het RIVM is gevraagd om iedereen te informeren over maatregelen rondom het Corona virus. Ongetwijfeld zijn jullie al goed geïnformeerd langs andere kanalen, maar voor de zekerheid hebben we onderstaand de belangrijkste maatregelen op een rij gezet met het verzoek deze door te nemen.

Wanneer kun je het corona virus krijgen?

Je kunt het virus krijgen als een met het virus besmet iemand in jouw buurt niest of hoest en jij vervolgens het virus binnenkrijgt via je luchtwegen. Dat kan rechtstreeks via je mond, neus of ogen. Maar ook indirect doordat het virus bijvoorbeeld op je handen landt, en je daarna door je ogen wrijft.

Stappen tegen besmetting met coronavirus:

  • Kom niet in de buurt van zieke mensen die griepverschijnselen hebben en zorg zelf voor goede persoonlijke hygiëne;
  • Probeer je gezicht en mond niet aan te raken met je handen;
  • Moet je niezen of hoesten? Doe dat dan in de binnenkant van je elleboog;
  • Was regelmatig je handen en doe dat minstens 20 seconden. Op de toiletten van Master it Training is zeep aanwezig om je handen te wassen;
  • Gebruik geen katoenen zakdoeken, maar papieren zakdoekjes;

Als je in risicogebieden bent geweest, laat je dan eerst checken bij je arts voordat je weer naar je werk gaat.

Heb je ziekteverschijnselen?

Als er sprake is van koorts, veelvuldig hoesten en ademhalingsproblemen zoek dan direct medische hulp. Meld je eerst telefonisch aan bij de hulpverlener! Heb je een training gepland staan bij Master it Training? Meld je dan ook bij ons.

Is het veilig om gewoon te komen trainen?

Wij kunnen natuurlijk nooit 100% garantie geven dat er geen besmette personen onze trainingslokalen bereiken, maar wij gaan hier zeker professioneel mee om. Daarom hebben wij voor jullie een passend alternatief bedacht.

Een passend alternatief: Virtual Classroom

We bieden vanaf 16-03-2020 een ‘Virtual Classroom’ aan. Heb jij een Active Learning training gepland staan of wil je binnenkort bij ons komen trainen? Dan kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan een Virtual Classroom! Wil je meer weten over deze flexibele vorm van trainen? Lees dan onze blog over ‘Active Learning Virtual Classroom‘. Bron: RIVM

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen