Master it Training biedt ESET security trainingen aan

Master it Training
·
05/01/2016

Eindhoven, 6 januari 2016 – Master it Training, de hoogst gewaardeerde IT opleider van Nederland, biedt i.s.m. ESET een opleiding tot ESET Network Security Administrator. In de ééndaagse cursus leren deelnemers de basis van networking security management op het gebied van groups, policies en tasks. Security is en blijft een belangrijk onderdeel van de IT-infrastructuur bij organisaties. Per 1 januari 2016 wordt de nieuwe meldplicht datalekken van kracht en onlangs nam ook de Europese Commissie een vergelijkbare wet aan. ESET wil klanten alle mogelijkheden bieden om zich optimaal te beveiligen. Trainingen en cursussen zijn daar een belangrijk onderdeel van. “Door de cursus te volgen, wordt de deelnemer master van onze producten en kan deze optimaal inzetten om te zorgen voor maximale beveiliging”, zegt Dave Maasland, algemeen directeur bij ESET Nederland.

Tools, vaardigheden en kennis

De keuze viel op Master it Training voor het verzorgen van de cursus, omdat educatie een vak is. “Wij brengen de kennis van onze technologie in en Master it biedt jarenlange kennis en ervaring van opleiden met zich mee. Zo halen we gezamenlijk het beste uit de beheerder. We bieden deelnemers diverse tools, vaardigheden en breiden de bestaande kennis van de beheerder uit.” Door de training uit te besteden, beoogt ESET professionalisering te bereiken om zo meer waarde voor deelnemende organisaties te creëren. “We hebben gekozen voor de beste opleider, om te zorgen dat beheerders het netwerk na het volgen van deze training optimaal kunnen configureren.”

Optimaal gebruik

De security tools die ESET biedt, zijn zeer geavanceerd. Met de opleiding tot ESET Network Security Administrator krijgen beheerders alle handvatten aangereikt om optimaal gebruik te kunnen maken van deze oplossing. De eerste training vindt plaats op 22 januari as. De training kan geboekt worden via de web-site van Master it Training.

Unieke lesmethode

Met de unieke lesmethode van Master it Training leer je waar en wanneer jou dat het beste uitkomt in jouw eigen tempo. Flexibel trainen en altijd met 100% startgarantie op één van onze centraal gelegen locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Eindhoven.

Nu boeken

Klik hier om deel te nemen aan de eerste ESET training op 22 januari as.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen