Master it Training behaalt 8 Microsoft partner statussen

Master it Training is Microsoft Gold Learning Partner en met een rapportcijfer van 8.5 de hoogst gewaardeerde it opleider van Nederland. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op, maar naast deze status hebben we dit jaar nog 7 andere Microsoft partner statussen behaald die zeker noemenswaardig zijn. Dit is een extra bevestiging dat je bij Master it Training aan het goede adres bent voor een training of certificering. In dit artikel lichten we onze reeds behaalde statussen toe.

Gold Learning status

Wanneer je een Gold Learning status behaald als IT-opleider wil dat zeggen dat je beschikt over uitstekende trainers die een goede training hebben gehad en die voldoen aan strenge certificeringsvereisten. Ook moet je beschikken over voldoende referenties van cursisten die een training hebben gevolgd. Wanneer je dus voor een opleider kiest met een Gold Learning status ben je verzekerd van een kwalitatief goede training onder begeleiding van een trainer die weet waar hij het over heeft.

Silver Application Development status

Als een Certified Partner in Application Development heeft Master it laten zien dat we de deskundigheid hebben in verschillende programmeertalen waaronder Html5, CSS, C#, JavascrIpt, ASP.net en MVC en dat onze trainers het vermogen hebben om het op een goede manier over te brengen op onze cursisten.

Silver Cloud Platform status

Deze status is voor Microsoft partners die gespecialiseerd zijn in het leveren van infrastructure en SaaS solutions in Microsoft Azure. Bij Master it Training ben je aan het juiste adres wanneer je een ervaren opleider zoekt die zich bewezen heeft op het gebied van Cloud Platform.

Silver Cloud Productivity status

Dit wil zeggen dat wij als IT-opleider gekwalificeerde trainers in dienst hebben die jou alles kunnen bijbrengen op het gebied van Cloud Productivity. Wij bieden dus kwalitatief goede trainingen aan op het gebied van Office 365.

Silver Collaboration and Content status

Als een Certified Partner in Collaboration and Content heeft Master it Training aangetoond dat we de kennis en ervaring hebben om onze cursisten goed op te leiden op het gebied van SharePoint.

Silver Data Analytics status

Als een Certified Partner in Data Analytics heeft Master it Training laten zien dat we de expertise hebben in Cloud gebaseerde Microsoft technologieën -zoals Microsoft SQL Data Warehouse- en het vermogen hebben om het effectief over te brengen op onze cursisten.

Silver Data Platform status

Wanneer je een opleider kiest met een Silver Data Platform status kies je voor een professionele en oplossingsgerichte partner die verder kijkt dan alleen theorie en pure technische oplossingen op het gebied van SQL Server. Master it Training slaagt er ook in om de kennis op een goede manier over te brengen op cursisten.

Silver Datacenter status

Deze status geeft aan dat wij als IT-opleider de benodigde rechten en expertise hebben in het design, de implementatie en support van datacenters gebaseerd op Microsoft producten.

En nu?

Natuurlijk zijn wij erg blij met de behaalde statussen die laten zien dat we de juiste kennis en kunde in huis hebben. Deze dragen we graag aan je over door middel van onze unieke Active Learning lesmethode waardoor we ons nóg meer onderscheiden. Wij kunnen niet wachten om je de Active Learning lesmethode te laten beleven!

Ook leuk!

Wil je lezen over een van de Active Trainers die bijdraagt om deze statussen te behalen? Lees dan hier het interview met Christian.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen