Master IT NRTO

Master IT is NRTO gecertificeerd

07/02/2022
Als IT professional is het belangrijk dat je les krijgt van een erkende instelling die waarde kan toevoegen aan jouw groeipad.

Al meer dan 20 jaar bieden we IT trainingen van hoge kwaliteit aan en dat is nu ook erkend door het NRTO keurmerk! Bij Master IT zit je dus altijd goed omdat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding dankzij het behalen van het NRTO keurmerk!

Wat is het NRTO keurmerk?

NRTO keurmerk
Het NRTO keurmerk is een kwaliteitskeurmerk voor private opleiders en aanbieders van online opleidingstrajecten. Het behalen van het NRTO keurmerk toont aan dat Master IT officieel erkent is vanwege de kwaliteit en professionaliteit. Voor jouw als IT professional is dat van waarde omdat je bij een erkende opleider getraind bent.

“Met het NRTO Keurmerk tonen we aan dat we betrouwbaar, duidelijk en transparant zijn. We laten zien dat we veilig met jouw gegevens omgaan en onze processen op orde hebben. Kortom: dat we doen wat we beloven!
~ Ruud Coumans, Product Manager Master IT”

Kwaliteitseisen

De NRTO hanteert 8 kwaliteitseisen waaraan een opleider moet voldoen om erkent te worden voor haar kwaliteit en professionaliteit.
1. Transparantie over producten en diensten
2. Helderheid over leeruitkomsten
3. Nakomen van gemaakte afspraken
4. Meting van klanttevredenheid
5. Deskundigheid docenten, trainers en adviseurs
6. Investering in de deskundigheid van het personeel
7. Ordelijkheid van processen
8. Streven naar continue verbetering

Erkende IT trainingen en certificeringen bij Master IT

Life is better when you grow. Dat is ons motto en dat versterken we met het behalen van dit keurmerk. Niet alleen voor onszelf, maar vooral voor jou als cursist!

Start jij het nieuwe jaar met het goede voornemen om een gecertificeerd IT professional te worden? Bekijk dan onze erkende IT trainingen en certificeringen!

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen