LET OP: Fout in programmaboekje bij mijn Power Training!

Christian Peeters
·
27/05/2009

In het programmaboekje van de DevDays 2009 staat helaas een verkeerde titel bij mijn tweede Power Training. De titel is niet ‘Great on Windows’, maar ‘Creating responsive pages by using Client-side Technologies’ -net als mijn Power Training van donderdag-. In het programmaboekje van de DevDays 2009 staat helaas een verkeerde titel bij mijn tweede Power Training. De titel is niet ‘Great on Windows’, maar ‘Creating responsive pages by using Client-side Technologies’ -net als mijn Power Training van donderdag-. Dus heb je interesse in ASP.NET, Ajax en andere client-side Technologies? Kom dan morgen -vrijdag- naar mijn Power Training in zaal Afrika van 10u50 tot 12u00! Klik hier voor de ‘Sneak Preview’. Christian Peeters

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen