Laat je gratis trainingstegoed niet verlopen!

Master it Training
·
13/06/2017

Wist jij dat jouw bedrijf hoogstwaarschijnlijk gratis trainingstegoed beschikbaar heeft? Dit is ook wel beter bekend als Microsoft SA -Software Assurance- Trainingvouchers. Hiervoor dien je wel een licentie of SA overeenkomst te hebben met Microsoft. Deze vouchers kan jij inwisselen voor gratis trainingen bij Master it Training. Aangezien het zonde is om dit tegoed te laten verlopen vatten wij alles nog even samen in deze blog! Wij van Master it Training helpen jou graag om deze vouchers in te wisselen voor een training die het beste bij jou aansluit. Wil jij alleen online leermateriaal of wil je bij ons op locatie komen trainen? Met de vouchers is beide mogelijk!

Hoe werkt het?

Je kunt 1 SA Voucher inwisselen voor 1 trainingsdag. Wil je een training van 5 dagen doen dan kost dit 5 SA Vouchers. Het is belangrijk om te weten dat je niet voor iedere training SA Vouchers kunt gebruiken. Klik op de onderstaande link om te bekijken of de training die jij wilt volgen in aanmerking komt: http://savl-catalog.microsoft.com/

Hoeveel SA Vouchers heeft mijn organisatie beschikbaar?

Benieuwd hoeveel SA Vouchers jouw organisatie beschikbaar heeft? Via Master it Training kun je gemakkelijk een aanvraag doen zodat wij jou kunnen laten weten hoeveel vouchers jouw bedrijf beschikbaar heeft en tot wanneer deze uitgegeven kunnen worden. Doe hier de SA Voucher Check.

Inwisselen

Ben je van plan om je SA Vouchers te gebruiken voor een training? Neem dan contact met ons op door een e-mail naar info@master-it.nl te sturen. Je kunt ook altijd even bellen met 040-2323390.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen