Is AZ-220 de juiste keuze voor jou?

Bekijk hieronder onze checklist en kom erachter of het AZ-220 Microsoft Azure IoT Developer examen hét examen is waarmee jij je vaardigheden kunt aantonen!

AZ-220 Microsoft Azure IoT Developer

Bekijk hieronder onze checklist en kom erachter of het AZ-220 Microsoft Azure IoT Developer examen hét examen is waarmee jij je vaardigheden kunt aantonen! Doe de check! 1. Ben je een ontwikkelaar die cloud- of edge-componenten van IoT-oplossingen implementeert, codeert of onderhoudt? 2. Ontwerp je IoT-oplossingen, waaronder apparaattopologie, connectiviteit, foutopsporing en beveiliging? 3. Maak je deel uit van uw taak om de levenscyclus van apparaten -installatie, configuratie en onderhoud- te beheren met behulp van cloudservices? 4. Implementeert u oplossingen voor het beheren, bewaken en transformeren van gegevens met betrekking tot IoT? Kun jij ‘ja’ antwoorden op de meeste taken? Dan is het AZ-220 Microsoft Azure IoT Developer examen een geweldige kans om je vaardigheden te laten zien en hiervoor erkend te worden!

Voorbereiding voor het AZ-220 examen

Bereid je voor middels: – De AZ-220T training Microsoft Azure IoT Developer op een van onze locaties Deze training helpt je om jouw vaardigheden als IoT developer verder te ontwikkelen, zodat je: – Azure services kunt implementeren die een IoT-oplossing vormen, inclusief opties voor gegevensanalye, gegevensopslag, gegevensverwerking en platform as-a-service- opties – Configuratie instellingen van Azure IoT-service kunnen herkennen binnen het codegedeelte van een IoT oplossing – Specifieke IoT coderingstaken kunnen uitvoeren in ten minste één door Azure ondersteunende taal, waaronder C, Node, C# of Python

Groeiende behoefte aan IoT-talent

Als je het AZ-220 examen behaald hebt dan heb je de Azure IoT Developer Speciality certificering. Dit is de eerste cloud IoT Developer-certificering van de grote cloudproviders. De vraag naar IoT-vaardigheden neemt steeds meer toe, dus het is zeer slim om jezelf te certificeren. Veel IT-besluitvormers melden dat ze een gebrek aan vaardigheden zien als het gaat om hands-on levering van IoT-oplossingen. De behoefte aan IoT-talent zal alleen maar stijgen met het stijgende aantal verbonden apparaten dat in de toekomst wordt voorspeld. Hierdoor neemt jouw populariteit bij recruiters alleen maar toe! Wat nu? De AZ-220 training en het examen wachten op je! Schrijf je in voor de training en leg het examen af. Heb je nog vragen? Dan kun je terecht bij één van onze opleidingsadviseurs via 0402323390 of open de chat rechtsonder in beeld.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen