Het jaar 2014 op gebied van Microsoft Certificering examens in cijfers

Koen Graafmans
·
22/01/2015

Het jaar 2015 is alweer even begonnen en Microsoft Learning is zojuist met hun year-in-review gekomen. Dit zijn alle cijfers een weetjes van 2014 op het gebied van certificering examens. Wij hebben een kleine greep uit deze cijfers voor je op een rijtje gezet. Microsoft Learning zit nooit stil en zijn voortdurend bezig om nieuwe trainingen te ontwikkelen en verbeteringen aan te brengen om de actualiteit van deze trainingen te waarborgen. Maar wat doen ze nu precies en hoeveel is dat in één jaar. Zie onder de cijfers.

Cijfers

  • Microsoft heeft in 2014 meer dan 350 examens voor MCSA, MCSE, Microsoft Dynamics en Specialist examens gepubliceerd. Dit is inclusief nieuwe en her gepubliceerde examens om actualiteit van de huidige examens te garanderen.
  • 250 van deze examens waren Engelstalige examens en 100 examens in andere talen zoals, in volgorde van populariteit: Japans, Duits, Frans en Chinees. 30 van deze examen waren volledig nieuwe examen waaronder:

11 nieuwe Microsoft Dynamics examen 17 nieuwe MCSE/MCSA examens 2 Specialist examens

  • Microsoft heeft 4 bèta examens gepubliceerd die door meer dan 500 kandidaten is afgenomen met meer dan 500 opmerkingen voor deze examens.
Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen