Haal meer uit jouw training met een Exam Upgrade

Melanie Tinus
·
05/02/2018

Uit onze jarenlange ervaring weten we dat het behalen van een Microsoft examen lang niet altijd een eenvoudige opgave is. Natuurlijk bieden onze trainingen jou een uitstekende voorbereiding, maar om daadwerkelijk dat examen of zelfs een hele certificering te behalen kun je wel wat aanvullende hulp gebruiken. Om ervoor te zorgen dat je slagingskans toeneemt, bieden wij jou de mogelijkheid voor een Exam Upgrade bij je training.

Wat is een Exam Upgrade?

Het Exam Upgrade pakket bestaat uit drie essentiële onderdelen:

1. Assessment

Het online assessment neem je eenmalig voorafgaand aan de training af. Hierbij word je getoetst op jouw voorkennis van de inhoud van de training die je gaat volgen. Deze uitslag geeft jou een duidelijk overzicht van met welke onderdelen je al bekend bent en welke niet, zodat je precies weet waar je je tijdens je training op zal moeten focussen. De trainer helpt jou hier uiteraard bij. Op die manier kun je jouw kostbare trainingstijd optimaal benutten.

2. MeasureUp oefenexamens

Als je de training met goed vervolg hebt doorlopen is het moment aangebroken om je voor te gaan bereiden op je examen. Bij ons krijg je 180 dagen onbeperkt toegang tot een MeasureUp omgeving, waar je naar hartenlust oefenexamens kunt maken. Hierbij oefen je niet alleen op de inhoud, maar ook op de vraagstelling. Zelfs als je de stof goed begrijpt, is namelijk het niet altijd evident hoe jouw kennis en vaardigheden vervolgens getoetst zullen worden door Microsoft.

3. Examen

Uiteraard is het examen zelf het belangrijkste. Je krijgt van ons een examenvoucher waarmee je jouw examen zelf kunt inplannen op de dag, het tijdstip en de locatie die voor jou het beste uitkomt. Dat gedeelte van het examen heb je dus in ieder geval al zelf in de hand. Door deze items in één keer aan te schaffen bij je training, ben je direct verzekerd van alle benodigde tools om jouw training zo succesvol te laten zijn. Zo komt jouw certificering wel heel dichtbij.

Zo schaf je een Exam Upgrade aan

Een Exam Upgrade kost standaard €295,- en kun je gemakkelijk aan jouw training toevoegen door hem aan te vinken bij het boeken van een van onze vele trainingen. OF vraag hier een Exam Upgrade aan!

Grotere slagingskans met Active Learning

Naast onze Exam Upgrade, is er nog een ander belangrijk element waardoor je examen behalen net even wat anders gaat bij Master it Training. Wij maken namelijk gebruik van de wetenschappelijk bewezen lesmethode Active Learning. Uit onderzoek blijkt dat met Active Learning de slagingskans van jouw examen toeneemt met maar liefst 45 %! Meer weten over onze unieke lesmethode Active Learning? Bekijk onze pagina of download de Active Learning Whitepaper.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen