MS-102 blog

Groei met behulp van de MS-102 training

In dit blogartikel verkennen we de waardevolle MS-102-training van Microsoft. We bespreken de inhoud, doelgroep, certificering en benodigde voorkennis om je professionele groei in de wereld van Microsoft 365 te stimuleren. Ontdek hoe deze training je vaardigheden naar een hoger niveau kan tillen.

Wat is de MS-102 Training?

De MS-102-training is een geavanceerde training aangeboden door Microsoft, ontworpen om professionals te voorzien van diepgaande kennis en praktische vaardigheden op het gebied van Microsoft 365-identiteit en -services. Deze training richt zich op het beheren van cloudservices, identiteitsbeheer, het implementeren van beveiligingsoplossingen en het beheren van applicaties in een Microsoft 365-omgeving.

Voor wie is de MS-102 training?

Kandidaten voor deze training zijn Microsoft 365-beheerders die verantwoordelijk zijn voor het implementeren en beheren van Microsoft 365. Ze voeren implementatie en beheer uit op tenant-niveau voor zowel cloud- als hybride omgevingen. Microsoft 365-beheerders fungeren als het integrerende middelpunt voor alle Microsoft 365-workloads en coördineren over meerdere Microsoft 365-workloads. Ze werken samen met architecten en andere beheerders die verantwoordelijk zijn voor workloads, infrastructuur, identiteit, beveiliging, compliance, eindpunten en applicaties.

Certificering

Na succesvolle afronding van de training kunnen deelnemers de Microsoft 365 Certified: Identity and Services-certificering behalen, wat een waardevol bewijs is van hun bekwaamheid in het beheren van Microsoft 365-omgevingen. Deze certificering opent nieuwe deuren naar carrièremogelijkheden in de IT-branche en versterkt hun positie als cruciale schakel voor alle Microsoft 365-workloads. De MS-102 training is een nieuwe training die Microsoft heeft toegevoegd, vandaar dat de certificering hiervan pas eind van deze maand beschikbaar zal zijn.

Welke voorkennis is nuttig?

Om optimaal te profiteren van de MS-102-training is het aan te raden om voorkennis te hebben van Microsoft 365. Een aantal trainingen die als goede voorbereiding kunnen dienen voor de MS-102 zijn:

  1. MD-102: “Windows 10” – implementatie en beheer van Windows 10 in een ondernemingsomgeving.
  2. MS-203: “Microsoft 365 Messaging” – implementatie, beheer en probleemoplossing van Microsoft 365-messagingdiensten.
  3. SC-300: “Microsoft Identity and Access Administrator” – beheer van identiteit, toegangsbeheer en identiteitsbeveiliging in een Microsoft 365-omgeving.
  4. MS-700: “Managing Microsoft Teams” – beheer en configuratie van Microsoft Teams, een belangrijk onderdeel van Microsoft 365-workloads.

Door een of meerdere van deze trainingen te volgen vergroot je je kennis en begrip van de relevante Microsoft 365-technologieën en werkbelastingen, wat je zal helpen om meer waarde te halen uit de MS-102-training. Bereid je voor op de MS-102 en vergroot je kans op succes.

Conclusie

De MS-102-training biedt ervaren Microsoft 365-beheerders een waardevolle kans om hun kennis en vaardigheden te verbeteren. Met de focus op identiteitsbeheer, beveiligingsoplossingen en applicatie-implementatie in een Microsoft 365-omgeving, opent deze training deuren naar nieuwe carrièremogelijkheden in de IT-branche. De bijbehorende certificering, Microsoft 365 Certified: Identity and Services, versterkt de professionele geloofwaardigheid. Bereid je voor op succes met de juiste voorkennis en ontdek de kansen van de MS-102-training om een onmisbare schakel te worden voor alle Microsoft 365-workloads.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen