Gratis trainen met het STAP Budget bij Master IT

Ruud Coumans
·
16/02/2022
Vanaf 1 maart kan bijna iedere Nederlander €1000 subsidie krijgen op een training. Een aantal van onze IT-trainingen zijn daarmee kosteloos te volgen!

Bij Master IT bieden we honderden IT trainingen aan die voor het STAP Budget in aanmerking komen. En het mooie is: veel van onze trainingen zijn gratis te volgen, omdat de totaalprijs van deze trainingen onder de 1000 euro ligt.

Wil jij weten welke trainingen dit zijn? We hebben drie soorten voor je uitgelicht: Microsoft Fundamentals, AWS Essentials en Microsoft Excel trainingen.

Gratis Microsoft Fundamentals trainingen

Sinds de introductie van de Microsoft Fundamentals trainingen zien we een enorme stijging in het aantal aanvragen voor deze trainingen. En dat is niet gek: de Fundamentals trainingen vormen een perfecte basis om grip te krijgen op de haast eindeloze gereedschapskist die Microsoft haar klanten biedt. De volgende vier Microsoft Fundamentals trainingen zijn kosteloos te volgen met het STAP Budget:

  • MS-900 Microsoft 365 Fundamentals leert jou de toegevoegde waarde begrijpen van het gebruik van Microsoft 365 in jouw organisatie. Je leert onder andere migratie naar Microsoft 365-services plannen en Microsoft 365-abonnementen en licenties te beschrijven.
  • DP-900 Microsoft Azure Data Fundamentals legt je de basisprincipes van databaseconcepten uit in een cloudomgeving. Bouw aan je fundamentele kennis van clouddataservices binnen Microsoft Azure.
  • AI-900 Microsoft Azure AI Fundamentals behadelt de belangrijkste concepten met betrekking tot kunstmatige intelligentie (AI) en de services in Microsoft Azure die kunnen worden gebruikt om AI-oplossingen te creëren.
  • SC-900 Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals. Kies deze training om vertrouwd te raken met de basisprincipes van beveiliging, compliance en identiteit (SCI) in cloudgebaseerde en gerelateerde Microsoft-services.

Gratis AWS Cloud trainingen

De cloudtechnieken van Amazon Web Services kunnen jouw bedrijf veel kansen bieden. Begin je bij het begin, overweeg dan een AWS Essentials training. Hierin leer je de basis van de functionaliteiten, tools en security van de gereedschapskist van AWS!

  • AWS Cloud Practitioner Essentials leert je de belangrijkste definities van het cloudlandschap kennen. Deze training is toegankelijk voor iedereen, onafhankelijk van specifieke technische rollen.
  • AWS Security Essentials, de naam zegt het al. Overweeg je AWS te gebruiken om de beveiliging van jouw bedrijf een upgrade te geven? Dan krijg je met deze training een vliegende start.
  • AWS Technical Essentials. We eindigen met de populairste AWS training, waarin je de technische basis aangeleerd krijgt. Deze training is daarnaast verplichte kost voor maar liefst drie AWS certificeringen, waaronder de veelgevraagde AWS Certified Solutions Architect – Associate.

Gratis Excel trainingen

Altijd al jaloers geweest op die collega die zijn hand niet omdraait voor draaitabellen, voorwaardelijke opmaak en genestelde formules? We bieden een drie Excel trainingen aan die gratis te volgen zijn met het STAP budget:

  • Microsoft Excel Basis doet wat het belooft: jou in 2 dagen de belangrijkste functies van Excel te vinden en goed te gebruiken.
  • Microsoft Excel Gevorderd leert je Excel op een nieuwe manier gebruiken. Leer werkbladen op een overzichtelijke manier opmaken en functies voor snelle gegevensanalyse toe te passen.
  • Microsoft Excel voor Financials richt zich op gebruikers in een financiële functie. Bij deze Excel training moet je onder andere denken aan de handigste basisfuncties, financiële functies, draaitabellen en geautomatiseerde oplossingsmethoden.

Ben jij er al uit welke training het wordt? Lees dan op onze STAP budget pagina hoe het aanvraagproces werkt. Vul de training die je kosteloos wilt volgen in op het aanvraagformulier op die pagina. Je krijgt daarna van ons een persoonlijk offerte die je kunt gebruiken om jouw STAP Budget aan te vragen.

Hopelijk zien we je binnenkort op één van onze trainingslocaties!

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen