Gratis Microsoft Teams webinar

Hoe kun je je afspraken door laten gaan en kun jij je huidige werkzaamheden nog uitvoeren? Maar nog belangrijker: kun je met jouw collega’s blijven samenwerken? We zijn massaal opgeroepen om thuis te werken. Voor iedereen is het even passen en meten in de thuissituatie. Hoe kun je je afspraken door laten gaan en kun jij je huidige werkzaamheden nog uitvoeren? Maar nog belangrijker: kun je met jouw collega’s blijven samenwerken? Daar komt Microsoft Teams om de hoek kijken. Microsoft Teams is een onderdeel van Office 365 en hiermee kun je samenwerken, vergaderen, informatie delen en aan projecten werken. In deze omstandigheden blijft de organisatie volledig up-and-running.

Gratis Microsoft Teams Webinar

Voor wie is de gratis webinar: iedereen die nieuw is met Microsoft Teams of als jij nog beter wilt leren werken met Teams. Inhoud:

  • Wat is Microsoft Teams?
  • Samenwerken binnen Microsoft Teams
  • Chatfunctie
  • Telefoneren via Microsoft Teams

Onze gecertificeerde trainer behandeld bovenstaande info in 60 minuten tijd. Tussendoor is er de ruimte om vragen te stellen. De webinar van 14 april was een razend succes. Heb jij niet deel kunnen nemen aan de webinar, maar ben je wel benieuwd wat er besproken is? Vul dan hieronder het formulier in en jij ontvangt per mail de link om de webinar terug te kijken. * controleer je spambox

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen