Een Microsoft 365 developer en nog niet gecertificeerd?

Bij IT functies worden IT-certificeringen heel serieus genomen. Vooral managers letten op certificeringen bij het aannemen van medewerkers. Daarnaast kan een certificering belangrijk zijn bij het behalen en behouden van een Microsoft partner status.

Werk jij als Microsoft 365 developer en ben je nog niet gecertificeerd?

Dan hebben we hieronder een korte checklist om erachter te komen of de Microsoft 365 Certified Developer Associate certificering bij jou past. Komen de volgende werkzaamheden je bekend voor? 1. Ontwerp, bouw, test en onderhoud je applicaties en oplossingen die zijn geoptimaliseerd voor de productiviteits- en samenwerkingsbehoeften van organisaties die het Microsoft 365-platform gebruiken? 2. Ben jij bedreven in Microsoft Graph en Microsoft identiteit? 3. Heb je kennis van UI-elementen -inclusief UI Fabric en Adaptive Cards-? 4. Heb je kennis van integratiepunten -inclusief SharePoint Framework, Office-invoegtoepassingen, Microsoft Teams en Actionable Messages- 5. Bepaal je de doelen van het werkbelastingplatform? Kun jij op bovenstaande 5 vragen ‘ja’ antwoorden? Dan is deze certificering een geweldige kans om je vaardigheden aan te tonen en hiervoor erkend te worden! Wat kun jij nu doen? Een training volgen en slagen voor het examen!

Microsoft 365 developer

De Microsoft 365 Certified Developer Associate-certificering heeft één examen: MS-600. Hiermee bouw je onder andere toepassingen en oplossingen met Microsoft 365 Core Services. Daarnaast ga je aan de slag met de implementatie van Microsoft Identity, maar je gaat ook werken met Microsoft Graph, maakt aanpassingen in SharePoint en Office 365 waaronder Teams.

Bereid je voor op je examen

Hoe bereid je je nou goed voor op het examen om jezelf tot Microsoft 365 Certified Developer Associate te certificeren? Volg bij ons de MS-600 training en ga actief aan de slag met de onderdelen in je lab omgeving. Bekijk tevens onze 13 tips voor het behalen van een Microsoft examen.

Certificering behalen?

Ben jij geïnteresseerd in het Microsoft 365 ontwikkelingsplatform en wil jij je certificering behalen? Dan raden we aan om de training te volgen en het examen af te leggen. De training is goed te volgen als jij ongeveer 1 á 2 jaar ervaring hebt als developer en basiskennis hebt van JSON, REST API’s, OpenID, OData, OAuth2 en Azure. Wil jij graag overleggen met één van onze opleidingsadviseurs of deze certificering goed bij je voorkennis aansluit? Open de chat rechtsonder in beeld of bel naar 0402323390.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen