Deze drie nieuwe Microsoft certificeringen komen eraan

Ruud Coumans
·
18/03/2022
Microsoft heeft drie nieuwe certificeringen aangekondigd, waar we zelf erg enthousiast over zijn! In deze blog lees je voor wie deze trainingen interessant zijn en wanneer ze uitkomen.

De snelheid waarmee Microsoft nieuwe trainingen en certificeringen lanceert blijft onverminderd hoog. In deze blog brengen we je weer helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het Microsoft trainingsaanbod.

Een nieuwe Power BI training op enterprise niveau

We beginnen bij de nieuwe DP-500 training, met de uitgebreide titel ‘Designing and Implementing Enterprise-Scale Analytics Solutions Using Microsoft Azure and Microsoft Power BI’. Deze vierdaagse training is bedoeld voor ervaren data-analisten, die oplossingen en rapportages bouwen met behulp van Microsoft Azure en Power BI. Een pittige training, die gekoppeld is aan een nieuwe certificering. We verwachten deze training vanaf eind april 2022 te kunnen verzorgen.

De eerste cybersecurity certificering op Expert niveau

Waar we ook veel van verwachten én nu al vraag naar zien, is de allereerste Expert cybersecurity certificering! Met de nieuwe SC-100 Microsoft Cybersecurity Architect training leer je zelfstandig een integrale cyberbeveiligingsstrategie ontwerpen en ontwikkelen. Dit is zeker geen beginnerstraining, vandaar dat Microsoft van je verwacht dat je eerst een van de volgende security examens behaalt: SC-200, SC-300, AZ-500 of de MS-500. De release date en de lengte van deze training is helaas nog niet bekend, dus we verwachten deze training over enkele maanden te kunnen geven.

Problemen oplossen in Microsoft Exchange Online

De laatste nieuwe training die we kunnen aankondigen, is de MS-220 Troubleshooting Microsoft Exchange Online training. De titel zegt het al: hier leer je alles wat je nodig hebt om problemen met Microsoft Exchange Online te identificeren en op te lossen. Ook interessant: de certificering die aan dit examen gekoppeld zit, is de eerste certificering voor de rol van support engineer. Ook bij deze training is de release date en het aantal dagen nog niet bekend, dus het kan nog enkele maanden duren voordat we deze training kunnen geven.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen