De ultieme gids naar jouw Microsoft Role-Based certificering!

Soraya Vogelzang
·
09/07/2020

Er is een trainingsrevolutie gaande bij Microsoft. De technologie verandert als een razende. Net zo snel moet de kennis weer up-to-date zijn. Microsoft speelt hier slim op in met Role-Based certificeringen, die zijn afgestemd op specifieke functierollen in de IT. De eerste wijzigingen zijn al doorgevoerd. Een role-based certificering laat zien dat jij up-to-date bent met de laatste ontwikkelingen in de IT-branche. Kan jij al die nieuwe trainingsontwikkelingen nog bijhouden? Wij hebben voor jou een handig overzicht gemaakt. Inclusief een waardevolle tip waardoor jij nog sneller jouw nieuwe certificering kan binnenslepen!

Microsoft certificeringen gaan Role-Based

Voor organisaties is het belangrijk dat IT-professionals op meerdere platforms kunnen werken. Met de losse certificeringen kan je specifiek aantonen welke vakgebieden jij allemaal beheerst. Dat betekent dus dat jij nog meer certificeringen kan behalen en nog beter kan laten zien wat jij waard bent! Denk bijvoorbeeld aan een Azure Developer of een Microsoft 365 Administrator. De certificeringen zij op basis van 3 niveaus: Fundamentals -Geen voorkennis vereist-, Associate -Gevorderd- en Expert-niveau. De Role-based Microsoft certificeringen zijn onder te verdelen in:

Certificeren van Microsoft leveren jou veel op

Met een Microsoft Certificering toon jij aan dat je bekwaam bent in de vaardigheden die horen bij de door jou uitgekozen IT-rol. Het verifieert jouw professionele vaardigheden en laat zien dat jij in staat bent om uiteenlopende zakelijke uitdagingen op te lossen. Veel IT’ers kiezen ervoor om een certificering te behalen. Door te trainen en het behalen van een certificering worden jouw skills daarbij nóg beter. Wanneer jij een nieuwe IT-certificering op zak hebt, kun je ook aantonen welke kennis je in huis hebt. In het werkveld levert dat vaak een salarisverhoging op. Ook verhoogt jouw waarde op de arbeidsmarkt. Een certificering geeft dus een enorme boost aan je professionele loopbaan. Het bedrijfsleven zet de digitale transformatie voort, dus als jij hierin meegroeit biedt dat alleen maar kansen. Waar wacht je nog op? In de onderwerpen hierboven vind je de certificeringen die jou gaan verrijken!

Haal versneld een nieuwe Role-Based certificering!

Heb jij al een keer aangetoond dat jij een expert bent in jouw vakgebied en heb een MSCA of MSCE in the pocket? Dan kan het zijn dat jij versneld een nieuwe Role-Based certificering kan binnenslepen. Wil je weten om welke certificeringen dit gaat? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Dit kan via de chatknoprechts onder of via 040 23 23 390.

Must have: Gratis Microsoft Certificeringsposter

Kom je er een beetje uit? Onze certificeringsposter biedt een handig overzicht van alle Microsoft certificeringstrajecten. Download hem hier gratis en je ontvangt hem direct in je mailbox. Zo weet je altijd welke certificering jij moet behalen om jouw doel te bereiken. .

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen