De nieuwe Microsoft Project omgeving

De nieuwe Microsoft Project omgeving is ontworpen om zowel eenvoudig als krachtig te zijn, zodat iedereen snel aan de slag kan en direct controle heeft over elk project.

Nieuwe Microsoft Project omgeving

De gebruikerservaring van Microsoft Project is vernieuwd! Eenvoudig en intuïtief. Als team kun je snel taken instellen, makkelijk schakelen tussen tijdlijndiagrammen, boards of rasters en nieuwe leden toevoegen. Hierdoor kun je eenvoudig de voortgang bijhouden, maar het brengt nog meer voordelen met zich mee: – Beheer alle aspecten van een teamproject waaronder het delen van vergaderingen, bestanden, chats en nog veel meer! – Een team kan taken op diverse locaties tegelijkertijd bewerken Dit bespaart je veel tijd, je kunt meer doen met ingebouwde verbindingen zoals Office en Microsoft Teams en het helpt je te anticiperen op toekomstige behoeften. Ben jij al helemaal op koers? Een voorbeeld is een interactief dashboard in Power BI. Hiermee kun je allerlei projecten in één oogopslag visualiseren. Bij Master it Training maken wij hier ook actief gebruik van. Zo hebben we onder andere een Sales, Marketing, Finance en Evaluatie dashboard. Met de Roadmap-functie krijgen we een groter beeld van al onze projecten binnen de organisatie.

Microsoft Power Platform

Microsoft Project is beschikbaar binnen het Microsoft Power Platform. Creëer mobiele- en desktop ervaringen die voldoen aan de behoeften van jouw projectteam en maak verbinding met de services en apps die je al gebruikt.

Workflowprocessen creëren

De gebruiksvriendelijke tools binnen Microsoft maken het jouw makkelijker om geautomatiseerde workflowprocessen te creëren waardoor de efficiëntie verhoogd wordt en compliance wordt gestroomlijnd.

Een nieuw Microsoft Project-plan voor alle gebruikers

Er is niet enkel een nieuwe Microsoft Project omgeving gelanceerd, maar er is ook een nieuw abonnement, genaamd: Projectplan 1. Voor wie is Projectplan 1 geschikt? – Teams die mogelijkheden nodig hebben voor het beheren van taakgerichte projecten. Het plannen en volgen van projectwerk met behulp van tijdlijnen, boards en lijsten, maar ook het toewijzen van afhankelijkheden en taken Projectplan 1 kun je voor $10 per gebruiker per maand aanschaffen. De huidige abonnementsvormen zijn hierdoor ook hernoemd. Zo is Project Online Professional Projectplan 3 en Project Online Premium Projectplan 5.

Nieuwe functies binnen Microsoft Project

De komende tijd wordt er hard gewerkt bij Microsoft met het uitbrengen van nieuwe functies binnen Microsoft Project. Dat gaat voornamelijk om innovatie op de volgende gebieden: tijd-en onkostenregistratie, budgetanalyse en resourcebeheer. Hierdoor kun je de ROI maximaliseren binnen het bedrijf. Wil je aan de slag met het Microsoft Power Platform? Volg dan de Microsoft Power Platform Fundamentals training. Wij updaten onze blogs met regelmaat als er nieuwe trainingen door Microsoft worden aangeboden. Wanneer er een Role-Based training wordt uitgebracht voor Microsoft Project brengen we jou meteen op de hoogte. Wil jij op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een mail naar info@master-it.nl en wij houden je up-to-date! Zo geven wij ook hands-on incompany trainingen! Wil je advies over de PL-900 Microsoft Power Platform Fundamentals training? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag. Bel even naar 0402323390 of open de chat rechtsonder.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Gerelateerde trainingen