De beste SharePoint trainingen. Lees hier wat jij nodig hebt.

Master it Training
·
07/11/2016

Je wilt een SharePoint training volgen, maar je weet niet precies voor welke SharePoint training je het best kan kiezen. Dan zijn wij er uiteraard om te helpen. Je begint net of hebt juist al enige ervaring. Misschien wil je wel een heel SharePoint-systeem in gaan richten? In dit blogartikel lees je precies welk SharePoint trainingstraject het best past bij jouw situatie. Wij als IT-opleider bieden veel verschillende trainingen aan, maar lichten hier de kwalitatief beste trainingstrajecten uit. De trainingen zijn ingedeeld op basis van SharePoint versies; SharePoint Online, SharePoint 2016 en SharePoint 2013. Het is aan jou -of je leidinggevende- van welke SharePoint-versie je gebruik maakt of gaat maken.

SharePoint Online

Er zijn een tweetal SharePoint Online trainingen beschikbaar. De training SharePoint Online Power User zorgt ervoor dat je alles uit SharePoint Online kunt halen en is zowel voor beginners als wat meer ervaren gebruikers geschikt.

Ik ben een beheerder die over gaat stappen naar SharePoint Online

Dan is de training SharePoint Online for Administrators echt iets voor jou. In drie dagen leer je alles wat je nodig hebt om van SharePoint on-premises over te stappen naar SharePoint Online. Deze training is ook geschikt voor beheerders die nieuw zijn op het gebied van SharePoint en SharePoint online gaan configureren.

SharePoint 2016

Kies wat voor jou van toepassing is:

Ik heb nog geen ervaring met SharePoint 2016 of Office 365

Dan raden we je in ieder geval aan om te beginnen met de training SharePoint 2016 End User. Deze training duurt 3 dagen en leert je de basis van SharePoint 2016. Wil je meer kunnen dan alleen de basis? Dan raden we aan om -ná het behalen van de End User training – ook één van de hieronder genoemde trainingen te volgen. Afhankelijk van de vervolgtraining die je kiest, ben je dan in totaal 5 of 8 dagen bezig.

Ik heb al ervaring met SharePoint 2016 of Office 365

Wanneer je al over enige SharePoint-kennis beschikt, raden wij, afhankelijk van wat je wilt leren, de volgende twee trainingen aan: · SharePoint 2016 Power User Deze training duurt 2 dagen en is een verdieping in een 10-tal geavanceerde SharePoint onderwerpen. · SharePoint 2016 Site Collections and Site Owner Administration Deze training duurt 5 dagen en brengt je wegwijs in het functioneel beheer van SharePoint 2016.

Ik ben systeembeheerder en wil SharePoint of Office 365 op gaan zetten

Hiervoor raden wij de volgende trainingen aan: · Planning and Administering SharePoint 2016 Deze training duurt 5 dagen en leert je het beheren van een Microsoft Sharepoint 2016 omgeving. · Advanced Technologies of SharePoint 2016 Deze training duurt 5 dagen en leert je het plannen, configureren en managen van de geavanceerde functies in een SharePoint 2016 omgeving. · Enabling and Managing Office 365 Deze training duurt 5 dagen en leert je om Office 365 services te evalueren, te plannen, uit te rollen en te gebruiken.

SharePoint 2013

Kies wat voor jou van toepassing is:

Ik heb nog geen ervaring met SharePoint 2013

Dan raden we je in ieder geval aan om te beginnen met de training SharePoint 2013 End User. Deze training duurt 3 dagen en leert je de basis van SharePoint 2013. Wil je meer kunnen dan alleen de basis? Dan raden we aan om -ná het behalen van de End User training – ook één van de hieronder genoemde trainingen te volgen. Afhankelijk van de vervolgtraining die je kiest, ben je dan in totaal 5 of 8 dagen bezig.

Ik heb al ervaring met SharePoint 2013

Wanneer je al over enige SharePoint-kennis beschikt, raden wij, afhankelijk van wat je wilt leren, de volgende twee trainingen aan: · SharePoint 2013 Power User Deze training duurt 2 dagen en is een verdieping in een 10-tal geavanceerde SharePoint onderwerpen. · SharePoint 2013 Site Collection and Site Administration Deze training duurt 5 dagen en brengt je wegwijs in het functioneel beheer van SharePoint 2013.

  Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via info@master-it.nlof 040-2323390

  Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
  Certificeringen Trainingen
  Beste lesmethode
  Kleine klassen
  Flexibel inplannen
  Leer wat jij nodig hebt
  Gerelateerde trainingen